Bölge Haber Girişi : 21 Kasım 2010 01:43

Polisten Kadınlara Okuma-Yazma Kursu!..

Polisten Kadınlara Okuma-Yazma Kursu!..
Erzurum Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli Polis memuru Funda Özpınar, mahallenin kadınlarına okuma- yazma dersi vermek için öğretmen oldu.

Erzurum Ajans- Erzurum Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli Polis memuru Funda Özpınar, mahallenin kadınlarına okuma- yazma dersi vermek için öğretmen oldu. Şubedeki 15 metrekarelik odaya bir okuldan temin ettiği Atatürk portresi ve yazı tahtasını asan, üç masayı birleştiren, etrafına sandalye koyan Funda Özpınar, çocuklarıyla birlikte gelen 12 kadına iki ay süreli okuma- yazma kursu başlattı. Üzerindeki üniforması ve belindeki tabancası ile birlikte derslere giren Funda Özpınar, okuma- yazma duyurusuna 40 kadının başvurduğunu, yer darlığı yüzünden sayıyı düşürdüklerini bildirdi. Kızların okutulması için babalara seslenen Funda Özpınar, "Lütfen babalar kızlarını okula göndersin. 'Oku emri' hepimiz içindir. 'Kız- erkek' ayrımı yoktur" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.