Erzurum Haber Girişi : 24 Aralık 2014 18:28

Pompalı tüfekle saldırdılar: 2 yaralı

Pompalı tüfekle saldırdılar: 2 yaralı
Erzurum'da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki kişi, hasımlarının pompalı tüfekli saldırısına uğradı.
Erzurumajans-Erzurum'da alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki kişi, hasımlarının pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Bacaklarından vurularak yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Şıhköyü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cezaevi inşaatında çalışan işçiler ile işveren arasında alacak verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık çıktı. Anlaşmazlık nedeniyle büyüyen husumet bugün silahlı kavgaya dönüştü. İki otomobille olay yerine gelen şüpheliler O.Ö., ve M.Ö., hasımları iki kişiyi pompalı tüfekle bacaklarından vurarak kaçtı.

Yaralı iki şahıs Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası otomobille kaçan iki şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • H. Kara. 01 Ocak 1970 02:00

    Bu haber tamamıyla yanlış aktarılmıştır. Bu şantiye taseronlarindan birine günübirlik çalışan işçiler ile şantiye ile ilgisi olmayan eski hasım lari arasında olmuştur. Bu şantiye deki hiç bir taseronlarindan yada işveren ile hiç bir alakası yoktur. Bu firma gerçekten dürüst ve kurumsal bir firmadır. Bu firmadan ne bir işçinin, nede bir esnafın alacak verecek meselesi olmamıştır.

  • pazarlamaci25 01 Ocak 1970 02:00

    Bu şantiye Erzurum a 10 milyon para bıraktı 6 ayda. Böyle firmalar bu şekilde yalan haber ile lekelenirse biz daha çoook ağımıza açarım kuş gibi

  • Tahir kuru 01 Ocak 1970 02:00

    Bu haber yalan. Şantiye önünde yolda serseriler birbirini vuruyor, o şantiye ile hiç alakası yok. Kaçıp saniyeye sığınma isteyenler içeri alın manastır. O saniyede biz aylarca çalıştık ve ilk kez böyle para ödeyen firma gördüm.

  • m.isa can 01 Ocak 1970 02:00

    Alacak verecek iş verenle kesinlik olmaz lütfen haberi doğru yazınız işverenle kesinlikle taşören arasında çıkan bir olay değil olay taşören ile işçi arasında çıkan bir olaydır işverenın bir başka taşöreni olarak yazmaktayım kesinlikle öyle bir şey olamaz işveren kadar sağlam ve mükemmel bir firma olamaz lütfen haberin düzeltiniz.