Siyaset Haber Girişi : 09 Şubat 2015 11:30

Prof.Dr. Kızıloğlu: Şimdilik siyasette yokum...

Prof.Dr. Kızıloğlu: Şimdilik siyasette yokum...
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Fatih Mehmet Kızloğu MHP'den Erzurum Milletvekilliği için aday adayı olmayacağını açıkladı.
Erzururmajans-Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Fatih Mehmet Kızloğu'da MHP'den Erzurum Milletvekilliği için aday adayı olmayacağını açıkladı.

Siyaset kulislerinde adı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Erzurum Milletvekili aday adayı olarak geçen Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Fatih Mehmet Kızıloğlu'nun her hangi bir adaylığının söz konusu olmadığı öğrenildi.

Atatürk Üniversitesi'nin genç öğretim üyelerinden olan özellikle, Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi'ne yönelik başarılı 'Tarımsal Projeler'de imzası bulunan Prof. Dr.Kızıloğlu, 'şimdilik siyasette yokum' dedi.

Prof. Dr. Mehmet Fatih Kızıloğlu'nun bu beklenmedik kararı MHP teşkilatları ve Erzurum tabanında üzüntüyle karşılandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hikmet kızıloğlu 01 Ocak 1970 02:00

    hocam bire bir görüşmemizde henüz erken olduğunu en az bir dönem donrası için beklemeliyiz diye fikrimi söylemiştim en iyi kararı aldınız inşallah belediye seçimleri ile faal siyasete gireriz hayırlısı olsun

  • Üstün ŞAHİN 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum için önemli hizmetler üretme noktasında, Erzurum`un sorunlarını dert edinebilecek ve çözümünde de başarılı olabilecek sayın KIZILOĞLU`nu inşallah önümüzdeki yıllarda aday olarak görmek temennisiyle...

  • Tuncay KARATAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Kararınıza saygılıyız hocam ancak devam etmeliydiniz. Rakip partinin bakanları, müsteşarları var. Bizleri sahada kavga vererek temsil edebilecek birisiydiniz. Nedeni bize karanlık ama sizi seçilebilecek yerlerde listede bekliyorduk.

  • Yasemin Kuşlu 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum sevdalısı olarak mecliste olmanı isterdik. Hakkında hayırlı olsun.

  • ABDULLAH HANCI 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum`un kıymetli evlatlarından akademisyen ve halk adamı olarak Prof.Dr. M.Fatih KIZILOĞLU`nun, MHP`de her zamankinden farklı bir soluk olacağına inancımız kuvvetlidir. Ancak görünen o ki, MHP teşkilatı, böylesine halk içinden bir vekil istemiyor. Bu durumun sandık sonuçlarına yansıyacağını görmek için evliya olmak gerekmez. Hele hele Sayın Hocamızın mensubu olduğu ailenin ve bu ailenin etki çevresinin büyüklüğü düşünülecek olursa, geç olmadan MHP büyüklerinin bu durumu göz önüne almalarını tavsiye ederim. Sayın Hocam; sen gönlünü hoş tut. Aday adayı olacağın ihtimali bile bizlerin gönlündeki yerini yüceltmiştir. İnşaallah değerinin bilineceği günleri uzak değil.

  • Enver Terzioğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Yazık oldu. Memlekete faydası olabilecekler hep geri itiliyor. Kararınıza saygılıyız hocam.

  • MEMUR KIZILOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    Çok kıymetli hocam. Bu kararı aldıysan sonuna kadar saygı duyuyor ve takdir ediyoruz. Gönlümüz sizi Ankarada görmeyi çok isterdi. Nasip diyeceğiz. İyiki varsın....