Erzurum Haber Girişi : 24 Mayıs 2024 12:18

Prostat kanseri olan Halil Ciğerli emniyete götürüldü

Prostat kanseri olan Halil Ciğerli emniyete götürüldü
71 yaşındaki Halil Ciğerli, gece tartıştığı eşi Hamgül Ciğerli'yi (73) sabah uyurken yatağında tabancayla vurarak öldürüp polise teslim oldu.
Prostat kanseri olan Halil Ciğerli emniyete götürüldü

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi.

 

Erzurum’da Halil Çiğerli (71), sabah saatlerinde yatağında uyuyan eşini tabanca ile vurarak öldürdü. Olaydan sonra çay ocağına giden Ciğerli polisi arayarak teslim oldu.  

 

Olay Palandöken İlçesi Abdurrahman Gazi Mahalllesi 1. Dadaş sokaktaki Şenol Evler A Blok'ta meydana geldi. Yaklaşık 2 yıldır aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğu iddia edilen 3 çocuk sahibi Hamgül ve Halil Ciğerli çifti, yalnız yaşadıkları evde gece tartıştıktan sonra uyudu.

 

Sabah Halil Ciğerli, evdeki tabancayı alıp eşinin uyuduğu odaya gitti. Eşinin başına 2 el ateş edip öldüren Ciğerli, mahalledeki çay ocağına gitti. Cep telefonuyla polisi arayıp eşini öldürdüğünü ve teslim olacağını söyleyen Ciğerli, gözaltına alındı.

 

 

Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Hangül Ciğerli’nin cansız bedeniyle karşılaşırken, Ciğerli'nin cenazesi morga kaldırıldı. Bu arada prostat kanseri olan Halil Ciğerli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İHA - TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gardaş 27 Mayıs 2024 17:25

    Önüne gelenin silah ruhsatı alabildiği yahut silaha kolaylıkla erişebildiği ülkede normal şeyler...