İlçeler Haber Girişi : 21 Mart 2014 22:55

PTSO şehitler için mevlit okuttu

PTSO şehitler için mevlit okuttu
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Çanakkale şehitleri, şehit askerler ile ülkenin birlik ve bütünlüğü için mevlit okuttu.
Erzurumajans-Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası (PTSO) Çanakkale şehitleri, şehit askerler ile ülkenin birlik ve bütünlüğü için mevlit okuttu.

Cuma namazı öncesinde Pasinler Ulu Cami'nde okunan mevlide, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, PTSO çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit ve gazilerin özverileriyle millete mal olduğuna vurgu yapan Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı, "Türk milleti şehitlerine, gazilerine ve ailelerine daima özel bir değer vermiş, onlara sahip çıkmayı en önemli sorumluluğu bilmiştir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zafer'inin 99. yıl dönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.