Teknoloji Haber Girişi : 22 Mayıs 2016 18:45

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak 'TeknoGP-2' projesini gezdi

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak 'TeknoGP-2' projesini gezdi
Erzurum, Atatürk Üniversitesi ATA Teknokent ve KUDAKA tarafından organize edilen Erzurum'un girişimci destekleme ekosistemi niteliğinde olan 'TeknoGP-2' girişimci destekleme programının proje pazarı etkinliği tamamlandı.
Erzurumajans-Erzurum, Atatürk Üniversitesi ATA Teknokent ve KUDAKA tarafından organize edilen Erzurum'un girişimci destekleme ekosistemi niteliğinde olan 'TeknoGP-2' girişimci destekleme programının proje pazarı etkinliği tamamlandı.

Proje Pazarındaki stantları gezen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hikmet Koçak, projeleri inceleyerek girişimci adaylarından projeleri hakkında bilgi aldı. Koçak emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tip organizasyonların temel hedefinin bölgemizde teknoloji tabanlı sıra dışı başarı hikayelerinin yakalanmasının en büyük hedefleri olduğunu ifade ederek proje pazarındaki genç girişimcilere başarılar diledi.

Proje Pazarının açılış töreninde ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler TeknoGP 2 programına bölgemizden toplam 76 proje başvurusu olduğunu, bu başvurular arasından 20 projenin final için eğitimler ve danışmanlıklar la desteklendiğini belirtti. Proje Pazarında sergilenen 19 projeden 5'inin çeşitli ödüllerle destekleneceğini ve ATA Teknokentte ücretsiz ofis verilerek şirketleşmelerinin sağlanacağını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.