Erzurum Haber Girişi : 14 Mart 2016 17:00

Rektör Yaylalı, Ankara'daki saldırıyı kınadı

Rektör Yaylalı, Ankara'daki saldırıyı kınadı
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
Erzurumajans-Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı. 

Rektör Yaylalı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"13 Mart 2016 Pazar günü Ankara'da alçakça düzenlenen terör saldırısında 37 vatandaşımız hayatını kaybederken onlarca vatandaşımız da yaralanmıştır. Güvenlik güçlerimiz ve Silahlı Kuvvetlerimiz hain teröristler ile amansız bir mücadeleyi gece gündüz demeden, canları pahasına kahramanca sürdürmektedir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine ve müreffeh yarınlarına kasteden hain odakların taşeronu olan terör örgütleri vatanımızın evlatlarını asker-sivil, genç-yaşlı demeden hunharca katlederek melun emellerine ulaşabileceklerini zannetmektedirler. Erzurum Teknik Üniversitesi olarak, bu hain saldırıları lanetlediğimizi bildirir; Akademik, İdari personelimiz ve öğrencilerimizle güvenlik güçlerimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Adı, açılımı, kaynağı her ne olursa olsun terörün kesin hatlarla kınanması ve lanetlenmesi gerektiği inancını taşımaktayız. Bu vesile ile kaybettiğimiz vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı; yaralanan tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.