Bölge Haber Girişi : 14 Ocak 2010 17:00

Rektörlerin kaplıca keyfi!..

Rektörlerin kaplıca keyfi!..
Üniversitelerin problemlerini değerlendirmek için düzenlenen toplantıya katılmak üzere Erzurum’a gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve rektörler, toplantının yorgunluğunu Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri'nde attılar.
Erzurum Ajans-Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden 32 rektörün katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katılmak üzere Erzurum’a gelen Prof. Dr. Özcan, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in davetlisi olarak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve bazı rektörlerle birlikte termal tesislere geldi. Önce termal tesisleri gezerek Başkan Cengiz’den bilgi alan Prof. Dr. Özcan ve beraberindekiler, daha sonra kaplıca keyfiyle toplantının yorgunluğunu attılar. Termal tesislerin kaplıca, sauna, Türk hamamı ve Fin hamamı ile masaj odaları bölümlerinden faydalanan Prof. Dr. Özcan ve beraberindeki heyet, sunulan hizmetin kalitesi karşısında memnuniyetlerini dile getirdiler.


PROF. DR. ÖZCAN: HERKESE TAVSİYE EDİYORUM

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, üniversitelerin problemlerini değerlendirmek amacıyla rektörlerle Atatürk Üniversitesi’nde toplantı düzenlediklerini belirterek, “Şifalı sularıyla önemli merkezlerden biri olan Erzurum’da Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nde kaplıca keyfi yaşadık. Gerçekten bu kadar güzel bir tesisle karşılaşacağımızı ümit etmiyorduk. Gayet güzel bir tesis olmuş. Kışın çok soğuk geçtiği bir yerde, böylesine güzel bir tesisin bulunması büyük nimettir. Herkese faydalanmalarını tavsiye ediyoruz. Bizlere bu imkanı sunan rektörümüze ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak da, Başkan Cengiz’e gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

CENGİZ: BİLİM ADAMLARIMIZIN MEMNUNİYETİ, HEYECANIMIZI ARTIRDI

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayarak, termal tesislerde sunulan hizmetler hakkında bilgi veren Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Türkiye’nin saygın ve değerli bilim adamlarını termal tesislerde ağırlamaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Marka bir turizm beldesi hedefine koştuklarını ifade eden Başkan Cengiz, “İlimize teşrif eden YÖK Başkanı Prof. Dr. Özcan ve rektörlerimizi termal tesislerimizde ağırlayarak, hem bu şifa kaynağından faydalanmalarını sağladık, hem de büyük bir değerimiz olan şifalı sular hakkında bilgi verdik. Marka bir turizm beldesi hedefine ulaşmanın yolu, etkin ve etkili tanıtımdan geçer. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve ülkemizin saygın üniversitelerinden teşrif eden değerli bilim adamlarımıza hem şifa kaynağı kaplıcalarımızı, hem de termal tesislerimizde sunulan hizmetin kalitesini ve çeşitliliğini bire bir anlattık. Onların memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirmeleri bizim heyecanımızı daha da artırarak, yarınlarımıza daha umutla bakmamıza vesile oluyor.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.