Erzurum Haber Girişi : 21 Aralık 2013 15:17

Ruslar'dan Palandöken'de rafting şovu

Ruslar'dan Palandöken'de rafting şovu
Erzurum'a gelen Ukraynalı ve Rus turistlerin kar üzerinde rafting keyfi renkli görüntülere sahne oldu.
Erzurumajans-Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) koordinasyonunda düzenlenen Turizm Tanıtım Organizasyonu kapsamında Erzurum'a gelen Ukraynalı ve Rus turistlerin kar üzerinde rafting keyfi renkli görüntülere sahne oldu.


KUDAKA ve SERKA'nın düzenlediği Turizm Tanıtım Organizasyonu kapsamında Erzurum'a gelen Ukraynalı ve Rus turistler Erzurum'da kar üzerinde rafting ve kayak yaparak doyasıya eğlendi.


Ukrayna ve Rusya'dan gelen turistler kış sporları tesislerini gezdi. Konaklı Kayak Merkezi'nde kar raftingi yapan turistler, zirveden aşağıya hızlı bir şekilde inerken adrenalin dolu dakikalar yaşadı. Aynı gün kent merkezindeki tarihi ve turistik mekanların tanıtımı kapsamında Erzurum Kalesi, Çifte Minareli Medrese, Rüstem Paşa Bedesteni ve Yakutiye Medresesi'ni ziyaret eden yabancı turistler, günün yorgunluğunu atlama kuleleri, buz pateni pisti ve curling salonunda attı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.