Bölge Haber Girişi : 01 Şubat 2011 17:57

Rusları alt üst edeceğim!..

Rusları alt üst edeceğim!..
Kayaklı koşu aralıksız koşu kategorisinde Ruslar'a geçilerek bronz madalya ile yetinen Alexandr Ossipov adeta hırs küpü.

Erzurum Ajans-Kayaklı koşu aralıksız koşu kategorisinde Ruslar’a geçilerek bronz madalya ile yetinen Alexandr Ossipov adeta hırs küpü.

Zorlu bir parkurda önemli bir başarıya imza atan ve bronz madalya ile yetinen Kazak sporcu Alexandr Ossipov, “Rus rakiplerimle tek başıma mücadele ettim diyebilirim. Ama çok yoruldum ve üçüncü oldum. Ama karşılaştığımız ilk müsabakada onlara geçerek, ismimi ezberleteceğim” dedi.

“ADIMI EZBERLEYECEKLER”

Ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Kazak sporcu Ossipov, “Bu parkur benim hayatımda çok büyük yer tutacak. Çünkü burada bu sporun güçlü ülkesi Rusya’nın sporcularını geçecektim. Ancak çok yoruldum. Bu sanılmasın ki onları geçemeyeceğim. Daha çok çalışıp en kısa zamanda hem rekora imza atıp, hem de Rus sporcuları geçen bir sporcu olarak adımdan bahsettirmek istiyorum” dedi.

“ERZURUM’U ÇOK SEVDİM”

Erzurum’da yapılan tesisleri ve organizasyonu çok beğendiğini sözlerine ekleyen Ossipov, “Bu zamana kadar gördüğüm ve yarıştığım en yeni tesisler. Gerçekten hayran kaldım diyebilirim. Umarım bu kadar yeni tesislerin yapıldığı bir ülkede, gün gelir ki Türk sporcularla da rakip olup yarışayım. Bugünkü yarışta da zaten Türk sporcularının madalyaya alamasalar da, üst sıraya tırmandıklarını gördük” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.