Bölge Haber Girişi : 08 Mayıs 2010 00:08

Sabancı Erzurum'da konfereansa katılacak!..

Sabancı Erzurum'da konfereansa katılacak!..
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 10 Mayıs Pazartesi günü Erzuruma geliyor. Çevre illerin Genç

Erzurum Ajans-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 10 Mayıs Pazartesi günü Erzurum’a geliyor. Çevre illerin Genç Girişimciler Kurul Başkanları ile görüşecek olan Sabancı, aynı gün ETSO’da düzenlenecek olan “Üniversiteli Genç Girişimciler ve Türkiye” konulu panele katılacak.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın, 10 Mayıs Pazartesi günü geleceği Erzurum’da, saat 10.00’da başlayarak sırasıyla Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı ziyaret edeceği kaydedildi. Öğle arasında çevre illerin Genç Girişimciler Kurulu Başkanları ile ETSO’da bir araya gelecek olan Sabancı’nın, öğleden sonra da, “Üniversiteli Genç Girişimciler ve Türkiye” konulu panele katılacağı bildirildi. ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu Üyesi Sedat Kılıç, TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu Üyesi Sinan Engin, Erzurum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Erzurum Genç Girişimciler Kurulu Üyesi M. Akif Kum’un da, birer konuşmayla katılacakları panelde, Ali Sabancı da, Türkiye’de Genç Girişimciler konusunu ele alacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.