Bölge Haber Girişi : 08 Mayıs 2010 00:08

Aziziye mayıs ayı toplantısını yaptı!..

Aziziye mayıs ayı toplantısını yaptı!..
Aziziye Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mecliste yaz sezonunda yapılacak çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.

Erzurum Ajans-Aziziye Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, mecliste yaz sezonunda yapılacak çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgi verdi.
2009 yılı kesin hesabının görüşüldüğü mecliste, ilçedeki imar tadilatlarıyla ilgili imar komisyonunun verdiği raporlar karara bağlandı. Ilıca’da Yavuz Selim Mahallesi Muhtarlığı’nın camii için yer tahsisi talebine imar komisyonu raporu doğrultusunda onay verilirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası için de, 200 Evler Mahallesi’nde yer tahsisi yapılması konusu İmar Komisyonu’na havale edildi.
ALTYAPI ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLECEK
İlçenin geleceğinin şekillenmesi noktasında kentsel dönüşümde önemli atılımların yapıldığını ve kangren haline gelmiş önemli sorunların çözüme kavuşturulduğunu dile getiren Başkan Fatih Cengiz, yaz sezonunda da hummalı bir çalışma içerisine gerileceğini ifade etti. 43 bin metrekarelik kilit taşı ihalesinin gerçekleştirilmesinin ardından çalışmaların başladığını dile getiren Başkan Cengiz, “Yaz sezonu için gündem maddelerimizin öncelikleri arasında bozuk yollar bulunuyor. Bu yaz sezonunda özellikle kilit taşı olmak üzere, asfalt, karo ve bordür çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Şu an için en fazla dile getirilen ve ilçemiz için önemli sorunlardan birisi budur. İnşallah imkanlarımızı da zorlayarak halkımıza hak ettikleri hizmeti sunup, örnek bir yaşam alanı oluşturacağız.” diye konuştu.
Belediye Meclisi, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan 2009 yılı kesin hesap raporunu görüşmek üzere önümüzdeki hafta Çarşamba günü yeniden toplanacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.