Siyaset Haber Girişi : 24 Ekim 2013 17:30

Sadullah Kara başvuru yaptı

Sadullah Kara başvuru yaptı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Erzurum Barosu eski başkanlarından Avukat Sadullah Kara, müracaat formunu bugün AK Parti Teşkilat Başkanı Dursun Yıldız'a teslim etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Erzurum Barosu eski başkanlarından Avukat Sadullah Kara, müracaat formunu bugün AK Parti Teşkilat Başkanı Dursun Yıldız'a teslim etti.

Ak Parti İl Başkanlığı'da Yönetim kurulu üyelerince karşılanan Sadullah Kara, burada yaptığı açıklamada, "Erzurum'a hizmet etmek istiyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye başkanlığına aday adayı olan tüm partililere hayırlı olsun dileklerini ileten Sadullah Kara, "İnşallah şehrimiz için hakkımızdan hayırlısı neyse o olur diyorum. Biz Erzurum'da yaşıyoruz. Erzurum'da doğduk Erzurum'da büyüdük. Bu şehre hizmet emek istiyorum. Bu arada bu görev için bütün tecrübemin yeterli olduğunu, bu yola çıkarken bütün dostlarımızla istişare ederek adaylık yoluna çıktık. Her şeyin hayırlısı olsun" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hasan Kara 01 Ocak 1970 02:00

    Muhammet beye yüzde yüz katılıyorum teknik yönü zayıf kişilerin (bir eğitimci, avukat, doktor) bu işi bir mühendis, mimar gibi yapamayacakları kesindir.

  • muhammet A. 01 Ocak 1970 02:00

    herkes görevini elinden geldiğince yapmaya çalışır ama bir şey varki yapılacak işe en yatkın olan insanın seçilmesi görevin daha iyi yapılabilmesi için bir fırsattır.. gelelim asıl söylemek istediğime. belediyecilik bir mimar mühendis işidir. bir eğitimci, avukat, doktor da bu işi yapabilir belki ama bir mimarın bu işte başarılı olma olasılığı, fikir yürütme veya yürütülen fikirlerde bilgi sahibi olup yorumlama yeteneğinin olması diğerlerine nazaran daha iyidir.. her işi profesyonellere bırakmak gerektiğini düşünüyorum.. belediye başkanı siyasetle seçilir fakat bütün siyasetçilerin yapabileceği bir iş değildir.. erzurumada bir gün kadir topbaş gibi bir mimar belediye başkanı gelir inşallah..

  • Şükrü ALUMUR 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum ` a hizmet için yola çıkan herkesin yolu açık olsun Sadullah bey de inşallah hedefine ulaşır hakkından hayırlısı diyelim. Başaracağına inanıyorum Allah yardımcısı olsun.

  • kara dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Avukatlık mesleğinden gelenlerin belediyecilik yapamayacağını sayın başkan bize çok iyi öğretti.. herkes kendi bildiği işi yapsa bu ülke ne güzel olurdu..