Spor Haber Girişi : 15 Ağustos 2012 10:15

Şahin'e malzeme desteği

Şahin'e malzeme desteği
Trabzon’da yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında Erzurum’a üçüncülük madalyası getirmeyi başaran Emre Şahin, formasını giydiği Çelebispor tarafından ödüllendirildi.
Erzurum Ajans-Trabzon’da yapılan Kick Boks Türkiye şampiyonasında Erzurum’a üçüncülük madalyası getirmeyi başaran Emre Şahin, formasını giydiği Çelebispor tarafından ödüllendirildi.
Yıllarca Emre Şahin’e antrenörlük yapan Çelebispor Kulübü Kurucu Başkanı Ahmet Çelebi, spor malzemesi hediye etti. Antrenör Hasan Söylemez nezaretinde çalışmalarını sürdüren ve Trabzon’da yapılan Türkiye şampiyonasında Erzurum’a bronz madalya kazandıran Emre Şahin, karate yaptığı dönemden hocası olan Ahmet Çelebi’nin kendisine destek vermesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Trabzon’da yapılan Türkiye şampiyonasına Altı sporcu ile şampiyonaya katılan Erzurum, bir üçüncü çıkartmıştı. Çelebisporlu Emre Şahin, üçüncü olarak bronz madalya kazanarak Erzurum’a dönmüştü.
Karate 7. Bölge Temsilciliğini başarı ile yürüten Karate Antrenörü Ahmet Çelebi, Emre Şahin’den Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu beklediklerinin de altını çizerek, milli sporcuya başarı diledi. Çelebi, “Emre Şahin’i ve antrenörü Hasan Söylemez’i başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.