Bölge Haber Girişi : 28 Nisan 2011 11:51

Saldırı olayıyla ilgili gelişme yok!..

Saldırı olayıyla ilgili gelişme yok!..
Erzurum'un Pasinler ilçesinde, okul çıkışı kadın öğretmeni darbeden kişi ya da kişilerin bulunması için mağdur A.K'nin verdiği bilgiler doğrultusunda 3 robot resim çizildi. Sonrada ihbar edenlere ödül vaadedildi ve şimdi ise unutturulmaya çalışılıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Pasinler ilçesinde, okul çıkışı kadın öğretmeni darbeden kişi ya da kişilerin bulunması için mağdur A.K'nin verdiği bilgiler doğrultusunda 3 robot resim çizildi. Sonrada ihbar edneere ödül vaadedildi şimdi ise unutturulmaya çalışılıyor.

Profesyonel ressamlar tarafından çizilen robot resimler, ilçe ve kent merkezi ile diğer vilayetlerin İl Emniyet Müdürlüklerine gönderilecek. Resimler, ilçe merkezindeki 3 bin 617 hanede yaşayan vatandaşlara da tek tek gösterildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde aralarında cinayet büro ekiplerinin de bulunduğu özel ekibin 6 Nisan tarihinden bu yana ilçede gerçekleştirdiği çok yönlü araştırma sürüyor. Öğretmen A.K'nin cep telefonu, banka kredi kartları, internet ve çevresindeki kişilere yönelik yapılan araştırmada, ilçede şüpheli olarak görülen kişilerin genel bilgi taraması yapıldı. İlçede sağlık ocakları, devlet hastanesi, eczaneler, toplu ulaşım araçları, alışveriş merkezleri, oteller ve konaklama tesisleri tek tek incelendi. Özel ekip, ilçe merkezi ve köylerdeki muhtarlarla görüştü.

Bu arada, Pasinler ilçesinde bulunan ve A.K'ye ait olduğu tespit edilen yanmış çanta da İl Emniyet Müdürlüğü Kriminal Şube Müdürlüğünde incelenmesinin ardından İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi. Okul çıkışı darbedilen öğretmen A.K'ye yönelik saldırıyla ilgili olarak da ilçede ödül sisteminin uygulanacağı belirtildi.

Kadın öğretmene gerçekleştirilen saldırıya ilişkin olayı gören tanıklar, ihbarda bulunan kişiler ve ihbarları olumlu sonuçlanan şahıslara, oluşturulacak sistem sayesinde para ödülü verilecek.

Pasinler belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nun 10 bin lira ödül koymasından da sonuç alınamadı. Vatandaşlar, Pasinler olayının unutturulmaya çalışıldığını Emniyet Müdürü H. Turgut Yıldız’ın , bir an önce hesabı kapatmasını istediler. Erzurum Emniyet Müdürü H. Turgut Yıldız,“Hesabı kısa sürede kapatacağız” demişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.