Bölge Haber Girişi : 15 Nisan 2011 00:49

Saldırıya uğrayan öğretmen taburcu oldu!..

Saldırıya uğrayan öğretmen taburcu oldu!..
Erzurum'un Pasinler ilçesinde okuldan evine giderken tanımadığı bir kişinin tecavüz girişiminde bulunan ve direnince de taşlı, bıçaklı saldırıya uğrayan Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki A. K. tedavi gödüğü hastaneden taburcu edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum'un Pasinler ilçesinde okuldan evine giderken tanımadığı bir kişinin tecavüz girişiminde bulunan ve direnince de taşlı, bıçaklı saldırıya uğrayan Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki A. K. tedavi gödüğü hastaneden taburcu edildi.

Pasinler'deki Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'ndan 6 Nisan günü çıkan öğretmen A. K. evine giderken Ağaç Minare Mahallesi'ndeki Osmanağa Sokağı'nda tecavüzcünün saldırısına uğradı. Zorla dar ve çıkmaz bir sokağa sürüklenen A. K., burada henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısından ağır yaralı kurtuldu. Kan revan içinde anneannesi H. P.'nin evine giden A. K., öğretmen Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'nde beyin ameliyatı geçirdi. Önce yoğun bakımdan çıkan A.K., hayati tehlikeyi atlatınca bugün (14 Nisan) taburcu oldu.

Hastanenin Özel Güvenlik Birimi tarafından 24 saat sıkı bir şekimde korunan ve yakınları dışında kimse ile görüştürülmeyen A. K., sağlık durumunun iyi olması ve kendisinin de isteği üzerine bugün hastaneye gelen babası Y.K. tarafından hastaneden çıkarıldı. A. K.'yi Pasinlerdeki evine götürdü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.