Erzurum Haber Girişi : 01 Eylül 2012 17:30

Sanayi esnafı metruk binalardan rahatsız

Sanayi esnafı metruk binalardan rahatsız
Erzurum’un Yakutiye ilçesi Sanayi semtinde bulunan Marangozcular sitesi esnafı, harabe binalardan huzursuz olduklarını belirterek buraların tinerci ve fuhuş yapmak isteyenlerin mekanı haleni geldiğini belirttiler.
ErzurumAjans-Erzurum’un Yakutiye ilçesi Sanayi semtinde bulunan Marangozcular sitesi esnafı, harabe binalardan huzursuz olduklarını belirterek buraların tinerci ve fuhuş yapmak isteyenlerin mekanı haleni geldiğini belirttiler.
Marangozcular sitesinde bulunan Devlet Demir Yollarına ait kullanım dışı bırakılmış bakım evinin harabeye dönüştüğü ifade eden esnaf, “Akşam hava karardıktan sonra Sanayi marangozcular sitesi yanında bulunan bakım evine gelip içki içen ve madde bağımlısı olan şahıslar çevre sakinlerini rahatsız ediyor. Mahalleli olarak bakım evinin yıkılmasını istiyor.” dediler.
Esnaf Metin Küçük, “Biz akşam hava karardı mı rahat rahat eve gidemiyoruz. Burada içki içen ve madde bağımlısı gençler yoldan geçene laf atıyor. Mahalleli akşam oldu mu huzursuz oluyor. Bu binayı bir ara yaktılar biz itfaiye çağırıp söndürttük. Daha sonra İlgili merceklere gidip sorunumuzu anlattık ama bizle ilgilenmediler. Bu binayı yıksınlar bizde rahat edelim. Burası önceden Devlet Demir Yollarına ait bir bakım eviydi. Daha sonra burayı kulanım dışı bıraktılar. Biz buraya bir çözüm istiyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.