Bölge Haber Girişi : 10 Kasım 2011 13:14

Sarıkamış`ta akraba kavgası 1 ölü

Sarıkamış`ta akraba kavgası 1 ölü
Kars`ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.
Erzurum Ajans-Kars`ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyünde birbirleriyle akraba olan 6 kişin karıştığı kavga kanlı bitti. Edinilen bilgilere göre, akraba olan ve aralarında önceden husumet bulunan S.S., E.S., E.S., S.S., İ.S. ve T.S. isimli şahıslar Karakurt köyünde karşılaşarak tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesi sonucu taraflar birbirlerine tekme, tokat ve sopa vurmaya başladılar. Kavganın büyümesi üzerine E.S. üzerinde bulunan bıçak ile S.S.`yi kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan S.S. kaldırıldığı Sarıkamış

Devlet Hastanesi`nde hayatını kaybetti. Jandarmanın araya girmesiyle önlenen kavgada yaralananlar Sarıkamış Devlet Hastanesi`nde tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildiler. Taburcu edilen şüpheli 5 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak ele geçirilen 2 bıçak, jandarma tarafından incelenmek üzere muhafaza altına alınırken, olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı`na bilgi verildi. Akrabalar arasından çıkan kavgada hayatını kaybeden S.S. otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu`na sevk
edildi. Olayla ilgili olarak tahkikata başlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.