Erzurum Haber Girişi : 11 Ekim 2012 15:15

Sayıştay Başkanı Akyel, ETSO'da

Sayıştay Başkanı Akyel, ETSO'da
Erzurum Teknik Üniversitesi’nin açılışına katılmak üzere Erzurum’a gelen Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile bir süre görüştü.
Erzurum Ajans-Erzurum Teknik Üniversitesi’nin açılışına katılmak üzere Erzurum’a gelen Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile bir süre görüştü.

Beraberinde Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak ve Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Muammer Yaylalı olduğu halde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü ile görüşen Sayıştay Başkanı Recai Akyel, kentin ekonomisi hakkında bilgi aldı. Erzurum Şenkaya doğumlu olan Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Erzurum’da olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Sayıştay Başkanı Recai Akyel’e Oltu taşından tesbih ve kol düğmesi hediye etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.