Eğitim Haber Girişi : 12 Temmuz 2012 18:15

SBS’de il birincileri Erzurum Final'den

SBS’de il birincileri Erzurum Final'den
Bugün açıklanan sonuçlara göre SBS Erzurum birincisi ve ikincisi Final Dergisi Dershaneleri’nin öğrencileri oldu.
Erzurum Ajans-Bugün açıklanan sonuçlara göre SBS Erzurum birincisi ve ikincisi Final Dergisi Dershaneleri’nin öğrencileri oldu. 6,7 ve 8.sınıf SBS’nin ortalaması ve liseye yerleştirme puanı olan OYP’de il birincisi 498.891 puanla Final öğrencilerinden Yusuf Kürşat Karakuş, il ikincisi 497.559 puanla yine Final öğrencisi Elif Temur oldu.  Üç yılın ortalamasında il birincisi Yusuf Kürşat Karakuş, Türkiye’de 42.olurken il ikincisi Elif Temur Türkiye 139.’su oldu.

Aynı zamanda Final Dergisi Dershaneleri’nin ve Final Okulları’nın öğrencisi olan Y.Kürşat Karakuş ile Orhun Tamyiğit ise 8.sınıf SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Hem 8.sınıf SBS Türkiye birincilerinin hem OYP il birincilerinin Final’den çıkmış olması Final ailesine haklı gurur yaşattı. Dershane yöneticileri öğrencilerinin başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını, başta öğrenciler, öğretmenler olmak üzere başarıda emeği geçen aileleri ve okul öğretmenlerini tebrik ettiklerini söylediler.

Dershane yetkilileri Final Dergisi Dershaneleri’nin rehberlik servisinin tercih süreci boyunca tüm öğrenci ve velilere ücretsiz rehberlik yapacaklarını da özellikle belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.