Erzurum Haber Girişi : 10 Haziran 2014 19:45

Sekmen, Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'ni gezdi

Sekmen, Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'ni gezdi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, kentin en önemli istihdam kuruluşları arasında yer alan işletmenin çalışanlarıyla görüştü.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, kentin en önemli istihdam kuruluşları arasında yer alan işletmenin çalışanlarıyla görüştü.

Turkcell Global Bilgi İş Ortağı ve Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener, ziyarette Başkan Sekmen'e yaklaşık 2 bin kişinin istihdam edildiği çağrı merkezi hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, kentteki çağrı merkezlerinin ürettikleri hizmetin yanı sıra sağladıkları istihdamla da çok önemli bir hizmet yaptıklarını söyledi.

Başkan Sekmen, "Erzurum'da bulunan çağrı merkezlerimiz tabiri yerindeyse birer bacasız fabrika . Son 10 yılın en popüler yatırımları arasında yer alan çağrı merkezleri kitlesel iletişimde ülkemizin yüz aklarıdır. Gençlerimizin istihdam edildiği kuruluşlardaki çalışan sayısının artırılmasını şirket yetkililerinden rica ediyorum"  dedi.

Başkan Sekmen ayrıca, Erzurum'daki işsiz gençlerin istihdamı için Turkcell Global Bilgi İş Ortağı Mehmet Şener'den 500 kişilik kadro istedi. Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener de, Turkcell'in Erzurum'u her zaman önemsediğini ifade ederek, Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'nin şehrin ekonomik ve iktisadi hayatına katkıda bulunmaya devam edeceğini kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • helal olsun 01 Ocak 1970 02:00

    helal olsun şu mehmet şener beye desteğiyle erzuruma turkcell böyle bir yatırım yaptı kaç bin kişi ekmek yiyor helal olsunn....

  • kemal ati 01 Ocak 1970 02:00

    Çağrı merkezinde çalışanlar ne kadar maaş alıyor ? Gençlik mecbur olduğu için buralarda çalışıyor. Sayın başkan İstanbuldaki çağrı merkezlerinde çalışan ile Erzurumda aynı işi yapan arasında en az yarı yarıya fark var. Yazık bu memleketin gençlerine lütfen durumumuz düzeltilsin.