Ekonomi Haber Girişi : 19 Şubat 2024 14:32

Sekmen, Aziziye'nin de domates serasını alacak!

Sekmen, Aziziye'nin de domates serasını alacak!
Göreve geldiği 2014 yılından sonra inşaattan enerjiye, kafeteryadan sigortacılığa kadar birçok sektörde belediye iştiraki kuran Başkan Mehmet Sekmen, bu kez de seracılık yapma kararı aldı. Sekmen, sera için kredi arayışında olduklarını söyledi.

SEKMEN: KREDİ ARAYIŞINDAYIZ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaklaşan seçimler öncesinde vaatlerine bir yenisini daha ekledi. 100 dönüm sera kurmak için harekete geçen Sekmen kredi arayışında olduklarını söyledi.  

 

Aziziye Belediyesi’nin ‘termal suyla’ diyerek kömürle ısıttığı domates serasını da devralacaklarını söyleyen Sekmen, “Aynı şekilde Horasan’da benzeri bir tesis planlıyoruz. Orada 80 derece civarlarında bir sıcak su kaynağı var. Oradaki sudan faydalanıp sera projesi düşünüyoruz. Uzundere’de üniversitemizin 250 dönüm yeri var. Oralarda tarımsal üretim yapacağız. Üniversitemize ait bazı boş araziler var. 2 milyon metrekare bir yer talep ettik. Onları da talep ettik ve buğday, arpa, nohut, fasulye, mercimek, patates gibi ürünlerin ekimini yapacağız” dedi. Başkan Sekmen’in seracılık projesi için yeni bir şirket kurup kurmayacağı merak konusu oldu. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Galalı 21 Şubat 2024 09:27

    Olumsuz yorum yapan, Sekmen e çatanlara söylüyorum. Sokaklarda insanların çoğu bu olayları anlatıyor ve rahatsız oluyor olabilirler. Ama şunu unutmayın en çok eleştirenler '' sizler'' bu adamı en az yüzde 55 ile tekrar seçeceksiniz. O yüzden aynanın karşısına geçin ve kendinize şöyle bir bakın.

  • Vatandaş 20 Şubat 2024 22:53

    Mezarlik müdürü ne bir bakin bu adamda ne kapasite var. Niye müdür ettiler arastirin . Bu şahıslar bilgisayar kullanmayı bilmiyorlar Fakat taklayi da başka seyleride iyi biliyorlar.

  • İki kız kardeş ve müdür daire başkanı 20 Şubat 2024 19:44

    Gazetici isen Mezarlıkta olan işi takip et aydınlat, 2 yuva dağıldı. Çocuklar annesiz kaldı. Boşanmalar oldu, tehditler oldu. Sekmen üsütü örtü ama beceremedi. Tüm erzurum duydu sen daha duymadım mı onur bey

  • Adalet 20 Şubat 2024 19:41

    Dadaşkent halkı Akp ye gereken dersi verecek. Yeniden Refah adayını tanımıyoruz ama ona oy vereceğiz. En azından bunlardan değil hırsızlığı öğrene kadar 5 yıl geçer.tavlaşoğlu seköen idmanlı

  • Devlet ihmal etmez teyyir eder 20 Şubat 2024 19:39

    Asri mezarlık müdürü neden görevden alındı, daire başkanlarıyla beraber hafta sonu gassal bayanlarla fuhus zina yapıyorlardı diyemi alındı, daire başkanlarına neden dokunmadı.Medyaya düşer seçimde erzurum halkı bunun hesabı sorar diyemi.sekmen açıklama yapsın bu söylenti doğru değilse ilham A. Diyen kişi çöpe neden sürüldü.

  • Cenk arslan 20 Şubat 2024 06:30

    Kendi elemanını da başkan adayı yaptıki .. dahada kimse engel olamaz Erzurum'un tapusunu almaya . Erzurum bunu tekrar seçerse gerçekten rezaletini tescillemis olacak .

  • Tamer er 20 Şubat 2024 00:15

    Belediyecilik dışında her türlü şey var ama belediyeye ait bir tane hizmet yok. Benzinlik inşaat sigorta tic aş. Olmuş çimentoya da el attılar ama yücelik ellerini kopardı. Seçimde artık başkan değil şirket anonim yönetim kurulu başkanlığı seçimi olacak. Erzurumlu ne günah işledi ki başımıza böyle musibetler geldi.

  • Yeni nesil belediyecilik 19 Şubat 2024 23:24

    Yollar bozuk her taraf tandır olmuş! kaldırımlar kötü, ama Domates üretiyoruz. Belediyeler yapmaları gereken işler yerine başka şeyler ile meşgul, artık başka bir boyuta geçtiler sanırım.

  • Halis demir 19 Şubat 2024 22:30

    Yollar rezalet köyden beter olmuş satın sekmen domates yetiştirmek nedir zaten köylü domates yetiştiriyor be domates kıtlığı yok siz yolları düzeltin başka ihsan istemez