Erzurum Haber Girişi : 04 Temmuz 2019 10:30

Sekmen'e göre bakın uçaklar neden dolu!

Sekmen'e göre bakın uçaklar neden dolu!
Kent kamuoyunda büyük yankı bulan uçak bilet fiyatları ve sefer sayıları konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yorumu dikkat çekti. Ayrıca Milletvekili Selami Altınok, tweet attı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Kent kamuoyunda büyük yankı bulan uçak bilet fiyatları ve sefer sayıları konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yorumu dikkat çekti. Ayrıca Milletvekili Selami Altınok, tweet attı.

Erzurum Ajans’ın gündemde tuttuğu uçak bilet fiyatları ve sefer sayılarıyla ilgili olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erken terhisler nedeniyle yoğunluk olduğunu duydum” dedi. Kent turizmi başta olmak üzere Yüksek İrtifa Kamp Merkezini olumsuz etkileyen ve vatandaşların mağdur olmasına sebep olan uçak sorunu karşısında Başkan Sekmen’in bu açıklaması, “ilgisizlik” olarak yorumlandı.



BAKIM YAPIYORLAR DİYE DUYDUM

Uçak bilet fiyatlarını gerekçe göstererek Denizlispor’un ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun kamplarını iptal etmesi konusundaki bir soruya, “Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre talepte bir sıkıntı yok, hatta bana ‘yer yok’ dediler. Kamp yapmak için büyük bir talep var. Evet, uçaklarda bir sıkıntı var seferlerde… Gelmek isteyen misafirlerimizden duyuyoruz, bilet bulamadıklarını söylüyorlar. Niye böyle dolu? Terhislerden dolayı diyenler oldu. Ayrıca uçak bakımları yapılıyor diye duydum. Bir de Antalya’ya ağırlık verildiği için. Ama en büyük neden askerlerin erken terhislerinden kaynaklanıyor. Birden olunca bu dönemde uçakları dolduruyorlar” dedi.

ALTINOK TWEET ATTI

Öte yandan kamuoyunun konuyla ilgili olarak destek vermelerini beklediği siyasilerden ilk olarak AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, sessizliğini bozdu. Altınok, Erzurum Ajans’ın ‘Siyasiler Neredesiniz?’ başlıklı haberinden sonra “Değerli Hemşehrilerim, Erzurum’da uçak bilet fiyatları ve sefer sayısının artırılması konusunda yaşanan problemleri THY Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi ile görüştük, konunun sıkı takipçisi olacağız. THY Yönetim Başkanı SAyın İlker Avcı Beyle de ayrıca görüşmemiz olacak” diye tweet attı.



YER YOK!

Öte yandan İstanbul’dan sonra Erzurum-Ankara seferlerinde de ‘yer’ sorunu hat safhaya ulaştı. 5 - 6 Temmuz tarihlerinde aktarmalılar dahil tüm seferler dolu olarak görülürken, 7 Temmuz sabah uçağı bilet fiyatı ise tek yön 350 olarak satışa sunuldu.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halil Kara 01 Ocak 1970 02:00

    Onur Sağsöz kardeşimi tebrik ediyorum. Gazeteci böyle olmalı, adam korkmuyor eleştiriyor. Umarım ekmeğinle oynamazlar kardeşim. Erzurumun uçak problemine gelince, bu bize müstehak diyorum. Oy verince gözümüzü kırpmadan veriyoruz. Şimdi tek yön uçak bileti neden 350 tl diye hayıflanıyoruz.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bu millete az bile. Adam olmayana oy verdiniz inşallah 1000 tl den aşağı olmaz biletler.

  • Fatih ozgoze 01 Ocak 1970 02:00

    Misafir hakan gorgusuzde cahide yobazda sensen anladin adam ol dadaş seni ey eder yoksa

  • Dr. Metin Yıldırım. 01 Ocak 1970 02:00

    DHMİ Erzurum Dan baktığım kadarıyla bugün 3 İstanbul, 2 Ankara, 1 İzmir uçuşu var. Haftasonu THY bursadan sefer koymuş. 2 özel, 2 devlet havayolu firması Erzurum'a insan daşımaynan başedemir gardaş. Biraz insaflı eleştiriler olursa Erzurum'un nereden nereye geldigine dair eminim vekillerin ve diğer sorumluların yaptıkları yapacaklarına bir nişane olacaktır.

  • Dvt 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum'a iyi oluyor.. Adamlar erzurumdan o kadar eminler ki eşeği koysalar kazanırlar. Bu onun rahatlığı kimsenin Erzurum için bir şey yaptığını bırak yapma çabası bile yok. Böyle olunca da ne yazık ki kaybeden halkımız oluyor.. Ama merak etmeyin şimdi küfür ederler seçim zamanı gider yine oylarını bunlara verirler....

  • Misafir hakan 01 Ocak 1970 02:00

    Beter olsun ulkenin en cahil ve en yobaz halki.her secimde yuzde 70 oy vererek siz bunu coktan hakettiniz.bosuna şikayetlenmeyin..

  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Keşke sekmen hiç açıklama yapmasaydı. Susunca daha inandırıcı oluyor.

  • ASİYE SARAÇ 01 Ocak 1970 02:00

    Herhalde Erzurum iyice sahipsiz kaldı. Diğer doğudaki illerden daha önemsiz görülüyor..Maalesef

  • Ayşe Bıçakcıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Vallahi yorumları okudum ama nedense garip bir şekilde kahkaha atma gereği duydum. Her ikiside sallamis amma çok iyi kuvetttli sallamis.... Seçime kadar ilgi alaka seçim sonrası dirsek dayama ki işte ispatı işte söyledikleri. Hiç bir vekil hiç bir şekilde Erzurum için adım atmıyor atmış ta değiller. Attıkları adımlar seçim zamanı onuda kazanarak yorgunluklarını atıyor yan gelip yatıyorlar. Gel keyfim gel 🤣🤣🤣

  • CEVDET ÇATAL 01 Ocak 1970 02:00

    ONUR BEY sana çok teşekkür ediyorum

  • Mükremin bayram 01 Ocak 1970 02:00

    Bunca insanın vekiline bak tweetle duyuru yapıyor Meclis’te yapılan konuşmaları görüyoruz ağzınızı bıçak açmıyor bizim sadece uçak sorunumuz yok sayın vekilim göçü durdurmak için ne yaptınız belediye çalışmalarını zaten söylemiyor kimse.. kim ne derse desin herkes işine geleni yapıyor nasıl olsa oy geliyor

  • cahit diler 01 Ocak 1970 02:00

    geçen yılda erken terhismi vardı güldürmeyin insanı diyinki bu konuyu biz yüzümüze gözümüze bulaştırdık çıkın işin içinden yalpalamaya gerek yok harbi olun bu işi beceremedik diyin olsun bitsin

  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Onur Bey, bu konuyu sürekli gündemde tutmanızı ve kararlılığınızı tebrik ederim.

  • ŞEREF KANDEMİR 01 Ocak 1970 02:00

    BUNLAR BİZİ AKEPE SEÇMENİ SANIYORLAR HER DEDİKLERİ YALANA İNANMAMIZI BEKLİYOR.HELE M.V ALTINOK ALLAH AŞKINA DEDİĞİNE BAK THY Yönetim Başkanı SAyın İlker Avcı Beyle de ayrıca görüşmemiz olacak”15 GÜNDÜR GÜNDÜR BU KONU GÜNDEMDE HALEN GÖRÜŞECEKMİŞ TE MİŞ MİŞ