Erzurum Haber Girişi : 30 Temmuz 2012 19:15

Semt Garajı'nda iftar yemeği

Semt Garajı'nda iftar yemeği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükrüpaşa Semt Garajı, dün habercileri ağırladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükrüpaşa Semt Garajı, dün habercileri ağırladı. Garaj işletmecisi Hasan Alagaş, “Erzurum’da eski semt garajı imajını ortadan kaldırmayı kendimize amaç edindik. Şehrimizde semt garajı işletmeciliğinin ne kadar modern ve çağdaş çizgilerde yürütülebildiğini Şükrüpaşa Semt Garajı ile kanıtlayacağız” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ay resmi açılışı gerçekleştirilen Şükrüpaşa Semt Garajı’nın yöneticileri habercilerle iftar yemeğinde buluştu. İşletmeci ve aynı zamanda Erzurum Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Hasan Alagaş, Şükrüpaşa Semt Garajı hakkında bilgiler aktardığı habercilere, iftar yemeğinden sonra bir de müzik ziyafeti çekti. İşletmeci Hasan Alagaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükrüpaşa Semt Garajı’nın, modern yüzüyle Erzurum’un incisi olduğunu belirterek, “Erzurum’da maalesef geçmiş yıllardan kalan olumsuz bir semt garajı imajı var. Biz kararlıyız, bu imajı ortadan kaldıracağız. Erzurum’da semt garajının ne kadar güvenli ve nezih bir ortam olduğunu herkese göstereceğiz” diye konuştu.
Şükrüpaşa Semt Garajı’nda her gün iftar sonrası canlı müzik şölenleri gerçekleştirdiklerinin altını çizen Hasan Alagaş, “Ramazan ayına has güzelliklerle iftar ve sahur arasında Erzurum halkına hoş vakitler geçirtiyoruz. Canlı müzik eğlence programlarımızı, orta oyunlarıyla süslüyor, yöresel değerlerimizi Şükrüpaşa Semt Garajı’nda canlı tutmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Erzurum’daki gazetecilerle de mütevazi bir iftar yemeğinde bir araya geldiklerini dile getiren Hasan Alagaş, “Önümüzdeki günlerde çok kapsamlı bir organizasyon yapacak ve Erzurum’daki yerel-ulusal tüm basın kuruluşlarının temsilcilerini semt garajımızda özel olarak konuk edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan iftar yemeğinin ardından assolist Osman Korkmaz’la Grup Aşikar’ın sahne aldığı Şükrüpaşa Semt Garajı’nda, haberciler renkli bir Pazar günü geçirdiler. Sahne alan ve yer yer halay çeken haberciler, Şükrüpaşa Semt Garajı’nın yöneticilerine teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.