Sağlık Haber Girişi : 28 Nisan 2020 22:15

Senin ağzın ne diyor?

Senin ağzın ne diyor?
Sanırım herkes gibi ben de bu koronavirüs belasından bir an önce kurtulmayı istiyor ve bekliyorum. Ve sanıyorum herkes de benim gibi haber bültenlerine odaklanırken ilgililerin ağzından çıkacağı iyi haberleri duymak istiyor.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Zira bayağı bir sıkıldık bu durumdan ve artık ısrarla nomalleşme bekliyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Gördüğümüz kadarıyla gerek vaka ve gerekse vefat sayısı bakımından Türkiye’nin en iyi durumda olan Büyükşehirlerinden birisi Erzurum.. 

Alınan ciddi tedbirler sayesinde şükür Erzurum bu belayı hafif şekilde bertaraf edecek gibi görünüyor. Elbette ki tedbirleri elden bırakmamak, bu konuda bir gevşeklik içine girmemek lazım. Ama yalan yok. Bir şekilde de Erzurum’da normalleşmenin bir an önce gerçekleşmesini istiyor ve bekliyoruz. 

Özellikle Ramazan ayının o manevi havasını doyasıya yaşamak gibi bir hayalimiz var. Dedim ya. Herkes gibi ben de artık bu konuda gelecek iyi haberlere odaklanmış durumdayım. Hele de bu işin başında bulunan İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir’in geçenlerde bir açıklaması oldu, inanılmaz mutlu oldum. Sevgili müdürüm, ‘’Erzurum’da durum ne?’’şeklindeki bir soruya ‘İyi değiliz. Hem de çok çok iyiyiz’’ demesini beğendim ve gelecek için daha çok ümitlendim. Vallahi müdür beyin böyle bir açılaması bize iftarlık gibi geldi.. Sağol, varol..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.