Erzurum Haber Girişi : 18 Temmuz 2019 18:45

Senin tüm işlerin koordinasyonu gerektiriyor!

Senin tüm işlerin koordinasyonu gerektiriyor!
Konuşmasından sonra daire müdürlerinin sunum yapmasına fırsat vermeden öncelikli sorunlarla ilgili sorular soran ve son durum hakkında bilgi alan Vali Memiş, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünü, “Eksikleriniz var” diyerek eleştirdi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Konuşmasından sonra daire müdürlerinin sunum yapmasına fırsat vermeden öncelikli sorunlarla ilgili sorular soran ve son durum hakkında bilgi alan Vali Memiş, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünü, “Eksikleriniz var” diyerek eleştirdi. Yapılan organizasyonlarda vatandaşın daha çok öncelenmesini isteyen Vali Memiş, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz’a dönerek şöyle dedi.

HİÇ ÖYLE BAHANE ÜRETMEYİN... DERHAL!

“Eksikleriniz var. Öncelikle bu rehber işini halledeceksin. Hiç öyle bahane falan üretmeyin. Derhal. Tarihi eserlerin temizliği konusunda Büyükşehir ve Yakutiye Belediyemize söyledik. Sokakta bir tane izmarit, çerez kabuğu falan olmaması lazım. Hele ki tarihi noktalarımızda. Adam gelir fotoğrafını çeker sosyal medyada yayınlar. Bakın rekabet çok arttı. Kim daha başarılıysa vatandaş görür. Hamasetle falan hiç bir yere varılmaz”

“SENİN TÜM İŞLERİN KOORDİNASYONU GEREKTİRİYOR”

Vali Memiş daha sonra İl Müdürü Almaz’ın, “Koordinasyonu gerektirecek bir şey yoktur efendim” demesi üzerine, “Senin tüm işlerin koordinasyonu gerektiriyor” karşılığını verdi ve şöyle devam etti.

“Narman Peribacaları çevresinde çalışıyoruz, proje yapıyoruz senin işin. Merkezdeki alanların temizliği seni de ilgilendiriyor. Bu merkezdeki alanların rehber görevlendirilmesi koordinasyon gerektiyor, senin işin. Palandöken Dağı’nın her bir metrekaresi koordinasyon gerektiriyor, turizm senin işin. Hepsini ben yaptım, hepsine eşlik ettim. Tortum Şelalesi koordinasyon gerektiriyor senin işin. Özel sektör otel yapacak, koordinasyon gerektiyor senin işin. Tamam mı? Başka diğer şeyleri de söylemiyorum daha bir çok şey var.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ25 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın valim şu çağ kebap meselesi de çok utandık bir erzurumlu olarak.O gün şehir dışından gelen misafirlerle etkinliği izledik herşey güzel sıra cağa geldi siz gittiniz apar topar toplandı götürüldü ve ben bir erzurumlu olarak çok utandım misafirlerimden.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Valim; keşke bu iş senin işin değil bırak bu işleri deseydiniz cemal beye