İlçeler Haber Girişi : 09 Mayıs 2014 14:25

Sertoğlu; hedefimiz yeşil bir Pasinler

Sertoğlu; hedefimiz yeşil bir Pasinler
Pasinler Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu bahçesine meyve ağaçları dikildi.
Erzurumajans-Pasinler Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu bahçesine meyve ağaçları dikildi.

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Pasinler Belediyesinin başlatmış olduğu Pasinler'de ağaçsız bölge kalmasın projesi kapsamında Pasinler Kredi Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdu bahçesine Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun da katılımıyla kız öğrenciler kaldıkları yurdun bahçesine 250 adet meyve ağacı diktiler.

Her bir ucu ağaçsız kalmayan bir Pasinler için yola çıktıklarını söyleyen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçemize dönemimizde ciddi rakamda ağaç dikimi gerçekleştirdik. Hedefimiz Pasinler'i yeşil bir Pasinler yapmak. Geçen yıl Hasandede dağı eteklerine Orman Bölge Müdürlüğümüzle ortaklaşa projelerimiz oldu. Hasandede dağını fidanlarla donattık. Başarı oranlarının ise çok yüksek olduğunu belirten Sertoğlu, tabi bu diktiğimiz ağaçların altında ben oturamam ama benim çocuğum oturur prensibiyle yaklaşıyoruz dedi.

Sertoğlu, yeşil bir Pasinler için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Erzurum Orman Bölge Müdürlüğümüze vermiş oldukları destek dolayı teşekkür ederiz şeklinde konuştu.

Pasinler Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Recai Tetik ise; öğrencilerin daha yeşil çevrede yaşayabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını, fidan dikimi için destekte bulunan Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na teşekkür etti. Konuşmaların ardından Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Yurt Kur Müdürü Recai Tetik ve öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.