Erzurum Haber Girişi : 28 Eylül 2012 15:30

Seven'den Vali Öztürk'e ziyaret

Seven'den Vali Öztürk'e ziyaret
Bilek Güreşinde Dünya şampiyonu olan Seven, Vali Öztürk'ü ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Brezilya’da 09-16 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada üstün bir performans sergileyerek sağ ve sol kolda da dünya şampiyonu olarak ülkemize iki altın madalya kazandıran Erzurum Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Gökhan Seven, Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Erzurum Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Gökhan Seven, Brezilya’da yapılan Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında kürsünün en üst basamağına çıktı. 09-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Brezilya’da yapılan dünya şampiyonasında Milli Bilek Güreşçisi Gökhan Seven’in 60 kiloda Dünya şampiyonu olması Erzurum’da da büyük bir sevinç yaşattı. Seven, bugün Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Öztürk, Seven’i başarısından ötürü altın ile ödüllendirdi.

Milli Bilek Güreşçisi Gökhan Seven, Türkiye şampiyonasının ardından Dünya şampiyonluğu içinde altın madalya sözü verdiğini ve bu sözünü yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirtti.
Vali Öztürk’te sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.
Ziyarette Seven’e Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Çintimar’da eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.