Erzurum Haber Girişi : 29 Mart 2013 17:48

Seyyah bizim iller projesi başladı

Seyyah bizim iller projesi başladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezileri, Bakanlığın "Seyyah Bizim İller Projesini" hayatiyete geçirdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezileri, Bakanlığın "Seyyah Bizim İller Projesini" hayatiyete geçirdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yeni bir projesini daha Erzurum'da hayatiyete geçirdi. Gençlik Merkezleri Müdürlüğü aracılığı ile Erzurum'un 20 ilçesinden tespit edilen Bin 200 öğrenci Erzurum'da toplanıyor. Yarın başlayacak olan projede Bin 200 öğrenci, Erzurum'un tarihi ve turistik yerleri ile 2011 UNIVERSIADE tesislerini gezecek. 14-24 yaş aralığındaki gençler 13 Nisan 2013 tarihinde ise Trabzon'a gidecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "Bakanlığımız tarafından uygulanan projeyi Erzurum'da hayatiyete geçirdik. 20 ilçemizden gelecek olan öğrencileri ağırlayacağız. Şehri onlara gezdireceğiz. Bu öğrenciler 13-30 Nisan 2013 aralığında ise Trabzon'a gidecekler. 1 günlük hareketlilik projesi kapsamında farklı ilçelerden gelen öğrencilerimiz birbirleri ile kaynaşma şansı bulacaklar" dedi.
Bu arada Projenin Erzurum Koordinatörlüğünü Palandöken İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz yapıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.