Spor Haber Girişi : 21 Ağustos 2013 19:28

Seyyahlar Erzurum'da buz pateni yaptı

Seyyahlar Erzurum'da buz pateni yaptı
Genç Seyyahlar, Erzurum'da buz pistine çıktı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde" projesi kapsamında Erzurum'a gelen Seyyahlar, buz pateni pistine çıkarak buz pateni yatı.
Erzurumajans-Genç Seyyahlar, Erzurum'da buz pistine çıktı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde" projesi kapsamında Erzurum'a gelen Seyyahlar, buz pateni pistine çıkarak buz pateni yatı.

Erzurum GHSİM'nin antrenörleri nezaretinde buz pateni yapan Seyyahlar, oldukça keyifli anlar yaşadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projeleri sayesinde Türkiye'nin çeşitli illerine seyehat ettiklerini ve bu illeri tanıma şansı bulduklarını belirten Seyyahlar, hayatlarında ilk kez buz pateni yapmanın da mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Genç Seyyahların buz pateni çalışmasını izleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç sayesinde bu gençler geziyorlar ve gittikleri illerin kültürünü inceliyorlar. Erzurum'da Selçuklu'nun en fazla tarihi eser bıraktığı bir şehir. Cumhuriyet Döneminde ise 2011 Üniversiade sayesinde devletimiz ve hükümetimiz Erzurum'a bir birinden önemli spor tesislerini kazandırdı. Bu tesisler ile tarihi eserler adeta örtüştü. Erzurum'a gelen gençler hem tarihi eserlerimizi geziyor, hem de 2011 üniversiade tesislerimizi tanıma şansı buluyor" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.