Erzurum Haber Girişi : 20 Mayıs 2016 19:56

SGK İl Müdürü Bumin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti

SGK İl Müdürü Bumin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin, İl Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Çoşkun ile birlikte, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesini ziyaret etti.
Erzurumajans-Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin, İl Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Çoşkun ile birlikte, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Recep Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan SGK İl Müdürü Bumin, "Şehit aileleri ve gazilerle ilgili SGK'da üzerimize düşen ne varsa emrinizdeyiz. Gazilerin ortez ve protez ödemeleriyle ilgili gereken ne varsa yapmaya hazırız. Ayrıca özel hastanelerde Şehit Aileleri ve Gazilerle ilgili katılım ve muayane ücretleri hakkında yetkilileriyle bire bir görüşme yapacağız" dedi

Dernek Başkanı Akgül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müdürü Bumin'e dernek hakkında bilgi verdi. Şehit Aileleri ve Gazilerin SGK'da hiçbir sorunlarının olmadığını dile getiren Akgül, Bumin ve Çoşkun'a teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.