Erzurum Haber Girişi : 03 Ağustos 2012 10:30

SGK İl müdürü Kobal'a Şifa'dan hayırlı olsun ziyareti

SGK İl müdürü Kobal'a Şifa'dan hayırlı olsun ziyareti
Erzurum Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’ne atanan İsmail Kobalı makamında ziyaret eden Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Sabahattin Dalga, Kobal’a yeni görevinde başarılar diledi.
Erzurum Ajans-Erzurum Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’ne atanan İsmail Kobalı makamında ziyaret eden Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Sabahattin Dalga, Kobal’a yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette Kobal, Erzurum’da SGK adına güzel hizmetler yapıldığını bu hizmetlere yeni katkılar vermek için canla başla çalışacaklarını söyledi. Kuruma yabancı olmadığını kaydeden Kobal, işe mini brifingler alarak adapte olmaya çalıştığını ve kısa sürede de somut hizmetlerle vatandaşa kolay imkanlar sağlanacağını belirtti.
Erzurum’da sağlık hizmeti veren kurumların fatura kayıt işlemlerinin incelenmesinin Trabzon’da yapılmasına gerek olmadan Erzurum’da çözülmesi için gerekli girişimleri başlattığı müjdesini de veren Kobal, “Kısa sürede hastanelerin SGK’ya kestiği faturaların Erzurum’da incelenmesi için Ankara ile sıkı takipte olduklarını ve kısa sürede de olumlu netice bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Açıklamalardan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Şifa Hastanesi Başhekimi Sabahattin Dalga’da “Fatura inceleme komisyonunun Erzurum’da kurulması haberini müdürümüzden duymak biz sağlıkçılara verilecek en güzel haberdir. Ben kendilerine yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.