Bölge Haber Girişi : 27 Temmuz 2011 15:31

Short track müsabakaları başladı!..

Short track müsabakaları başladı!..
Buz Pateni Federasyonu ile Erzurum Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Palandöken Cup Short track maçları Erzurum'da başladı.

Erzurum Ajans-Buz Pateni Federasyonu ile Erzurum Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Palandöken Cup Short track maçları Erzurum’da başladı.

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Short Track Milli takımları Erzurum’da üçlü kamp yaptı. Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kategorisinde yapılan üçlü kamp çerçevesinde bugün üç ülkenin sporcularının yarıştığı 3. Palandöken Cup Short Track Müsabakaları start aldı. Spor İl Müdürlüğü’nün Yenişehir semtindeki 500 seyirci kapasiteli buz pateni salonunda yapılan short track müsabakaları oldukça heyecanlı ve zevkli geçti. Türkiye, Romanya ve Bulgaristan’dan toplam 56 sporcu yaş kategorilerinde yarıştı. Büyük çekişme içerisinde geçen müsabakaları Buz Pateni İl Temsilcisi İrfan Öcal ile Buz Pateni Salonu Tesis Amiri Selami Kızılkaya ile çok sayıda seyirci izledi.

3. Palandöken Cup Short Track müsabakaları yarın da devam edecek ve dereceye giren sporculara madalya takımlara da kupa verilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.