Spor Haber Girişi : 13 Temmuz 2012 18:00

Short trackçılar ortak kampta

Short trackçılar ortak kampta
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Türk Telekom Atlama Kuleleri'nde bulunan fitness salonu sporcuların akınına uğruyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Türk Telekom Atlama Kuleleri'nde bulunan fitness salonu sporcuların akınına uğruyor. Vatandaşın formda kalmak için fitness salonuna gitmesinin yanında sporcularda fitness salonunda ağırlık ve güç çalışması yapıyor. Erzurum'da üçlü ortak kamp yapan Türk, Bulgar ve Romen short trackçılarda Erzurum'da ki antrenmanlarının yanı sıra ağırlık ve güç çalışmalarını Türk Telekom Atlama Kuleleri fitness salonunda yapıyor. Bulgar Antrenörler İvan Pandov ile Rumiana Pandova ve Zeynep Erkılıç yönetiminde kamp yapan sporcular fitnes salonunda çalışırken, bayan ve erkek sporcuların fitnes salonunda ki çalışmalarına antrenörlerin yanı sıra Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Fitness Antrenörlerinden Sevcan Oker de nezaret ediyor. Oker, halkın yanı sıra sporcularında fitness salonuna büyük ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

FİTNESS SALONU GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Türk Telekom Atlama Kuleleri'nin bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete açtıkları fitness salonunun göz kamaştırdığını belirterek, son derece modern spor atletleri ile dolu olan fitness salonunun hem halkın hem de Erzurum'a kampa gelen sporcular için ideal bir çalışma noktası olduğunu söyledi. Çintimar, Tüm tesislerimizin kapıları 24 saat süreyle spor yapmak isteyenlere açık dedi. Short Track Antrenörü Rumiana Pandova,Türk, Bulgar ve Romen sporcular arasında yapılan üçlü short track kampının yoğun bir tempoda devam ettiğini belirterek, fitness salonunun da kendilerini büyülediğini söyledi. Pandova, Burası bizim için ideal bir çalışma noktası, Erzurum zaten bir kamp merkezi ve burayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz diye konuştu. Buz Pateni Federasyonu Short Track Milli takımının genç antrenörü Zeynep Erkılıç'ta, Erzurumlu sporcularında üçlü kampa dahil olduklarını söyledi. Erkılıç, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye olarak short trackta üçlü kamp yapıyoruz ve kamp şu anda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar'ın da destekleri sonucu mükemmel bir ortamda geçiyor diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.