Spor Haber Girişi : 16 Ocak 2019 12:30

Şifo: İkinci yarı çok faklı olacak

Şifo: İkinci yarı çok faklı olacak
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacakları Atiker Konyaspor için hazır olduklarını söyledi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacakları Atiker Konyaspor için hazır olduklarını söyledi. Şifo Mehmet, “Çok farklı bir ikinci yarı olacağını düşünüyorum” dedi. 

Süper Lig’de ikinciyi yarıya Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla başlayacak olan BB Erzurumspor’da hazırlıklar sürerken, Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Takımda sakat oyuncu bulunmadığını ancak Khubulov’un hasta olduğunu belirten Özdilek, “Onun haricinde iki yeni oyuncu kadromuzu katıldı. Pierre ve Muhammed üç güdür çalışıyor. Muhammed iki gün oldu bireysel olarak hocalarla çalışıyor bu gün takım antremanına girecek. bunun haricinde fiziksel olarak konya maçına hazırız ikinci yarıya galibiyetle, moralli baylamak istiyoruz. Takdir edesiniz ki eksiklerimiz vardı ilk devrede bunu gidermek adına ciddi anlamda efor sarfettik. Yeni başkan ve yönetim kurulu ve bizler ama konuştuğumuz bazı oyuncular gelmekte sıkıntı yarattı. Ekonomik anlamda ciddi rakamlar telaffuz ettiler. Transfer yaparken en büyük amaçlarımızdan bir tanesi oynayan oyuncuları bünyemize katmaktı. Hem Pierre hem de Muhammed bu anlamda arzu ettiğimiz oyunculardı. Ön tarafa iyi bir golcü gol yükümüzü hafifletecek oyuncuyu bünyemize kattacağız. Yoğun şekilde çalışıyorlar. Yakın bir zamanda netleşir. Ocak sonuna kadar transfer süreci var ve bünyemize uyan katkı sağlayacak oyuncu olursa hemen almak istiyoruz. İkinci yarı zorluğunu biliyorum taraftarın beklentisini biliyorum şunu ifade edelim bu takım mücadele içinde olacak ve her kaçı kazanmak için sahaya çıkacak. Bu mücadele içinde en büyük destekçimiz de tabiki seyircimiz olacak. Saha içinde hiçbir sıkıntımız yok iyi çalışan bir oyuncu grubumuz var. Lige baktığımızda hayallerele gerçekler olmadı, reel bir sıralama olmadı. Büyük takımlar çok puan kaybetti beklentinin altında kaldılar. İkinci yarı farklı olacağını düşünüyorum. Her maça tek tek bakacak ama önce Konya maçına odaklanacağız” dedi.

STANCU OLMADI

Kulübün transfer gündeminde olan Welliton ve Stancu ile anlaşamadıklarından da söz eden Özdilek şöyle devam etti. “Başkanlık seçim sürecinde Stancu gecikti. Welliton da bir takım konularda çok ısrarcı oldu ama bir kulüp olarak dik durduk. Ligi bilen oyunculardı. İkinci yarı için avantaj olacaktı. Sadece benim istemem değli oyuncuların da burayı tercih etmesi önemli ama dediğim gibi olmadı.”

TAYLAN: ERZURUM’DA ÇOK MUTLUYUM



BB Erzurumspor’un gözde oyuncusu Taylan Antalyalı da Atiker Konyaspor karşılaşmasının çok önemli olduğunu bildirdi. Genç oyuncu şunları söyledi. “Bu maçın önemini farkındayız. Taraftarımızın da desteğiyle üç puanı almak ve ikinci yarıya moralli bir şekilde girmek istiyoruz. Ayrıca Erzurum’da BB Erzurumspor’da olmaktan çok mutluyum. Burası bana çok şey kattı. Burada adeta kendimi buldum. SEzon sonu ne olur bilmiyorum ama kulübün menfaatleri herşeyden önemli.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.