Bölge Haber Girişi : 29 Eylül 2011 12:51

Sigara kaçakcılarına büyük darbe!..

Sigara kaçakcılarına büyük darbe!..
Erzurum, Van ve Ağrı polisinin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 312 bin 257 paket kaçak sigara ele geçirilirken, 21 kişi gözaltına alındı.

Erzurum Ajans-Erzurum, Van ve Ağrı polisinin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 312 bin 257 paket kaçak sigara ele geçirilirken, 21 kişi gözaltına alındı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerinin Van ve Ağrı polisiyle birlikte yaptığı operasyonlarda Doğu'da sigara kaçakçılarına büyük darbe vuruldu. C.G. liderliğinde kaçak sigara ticareti yapan bir çetenin varlığını tespit eden polis, 6 ay süren takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. Nefes kesen operasyonlarda polisin 'dur' ikazına uymayan şüpheliler, yaşanan kovalamaca sonucu kaçtıkları araçlarla kıskıvrak yakalandı. Operasyonlarda şüphelilerden bazıları

ev ve işyerlerinde, bazıları da ayçiçeği tarlalarında yapılan aramalarla yakalanarak gözaltına alındı. Toplam 21 şüpheli gözaltına alınırken, 312 bin 257 paket kaçak sigara ele geçirildi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan 21 şüpheli, bugün TCK'nın 220. maddesine göre 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve kaçak sigara ticareti yapmak' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.