Spor Haber Girişi : 15 Haziran 2021 14:45

ŞİMDİ NE OLACAK?

ŞİMDİ NE OLACAK?
TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'da 17 Haziran'daki genel kurula saatler kala ilginç gelişmeler yaşanıyor.

ERZURUM AJANS - Ali Demirhan, Sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlara katılarak “Aday olmasam dahi 16 Haziran’da Erzurum’a geleceğim” dedi. Ali Demirhan’ın ekibinden Aziz Öz’e Büyükşehir Belediyesi tarafından görüşme için randevu verildiği açıklandı. Ancak Büyükşehir Belediyesi, randevuya olumsuz yanıt verdiklerini açıkladılar.

 

Ligin sona ermesiyle birlikte ortaya çıkarak Erzurumspor’a aday olacağını belirten Ali Demirhan’a Onursal Başkan Mehmet Sekmen kapıları kapatmıştı.

 

Ancak son günlerde sosyal medyada katıldığı canlı yayınlarda, ‘Aday olmazsam bile 16 Haziran’da Erzurum’a geleceğim. Belediye de bizim Erzurum’da bizim” diyen Ali Demirhan’ın ekibinden Aziz Öz, Büyükşehir Belediyesi’nden randevu aldıklarını sosyal medyadan duyurdu. Bu paylaşımın ardından Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem’den açıklama geldi. Büyükşehir Belediyesi böyle bir randevunun söz konusu olmadığını beyan etti.

 

Öz açıklama yaptı

 

Aziz Öz’ün sosyal medya hesaplarından, “Büyükşehir Belediyesi randevu talebimize olumlu yanıt verdi. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz” açıklamalarını yaptı.

Demirhan, son olarak Erdal Codur ve Mevlüt Can’ın programına katılarak, yaptığı açıklamalarda “Perşembe günü öğle saatlerinde  Erzurum’da olacağız” demişti.

 

Şimdi ne olacak?

 

Onursal Başkan Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamalarda, “Kimse benden randevu talep etmesin, kimseyle görüşmeyeceğim. Kulübü isteyen olursa gelsin alsın. Hatta ismini bile değiştirebilir” açıklamalarının ardından Ali Demirhan’ın ekibinden Aziz Öz’e randevu vermesi ve görüşmek için kapılarını açması “Şimdi ne olacak” sorularını gündeme getirdi.

Kurt siyasetçi Mehmet Sekmen’in şimdi bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği ya da nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. Yapılan haberler ve paylaşımlar üzerine açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mahmut Bektaş, Öz’den böyle bir randevu talebinin geldiğini belirterek, “Herkes randevu talebinde bulunabilir, bu normal. Böyle bir görüşme için kimseye randevu vermedik” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çağrı 15 Haziran 2021 19:06

    Her olay gibi erzurumspor uda erzurumada sufatiza benzettiz erzurumsporlu hemşerilerim. Kalkın atağa bırakın erzurumspor u 2 3 tane gevur futbolcu gelip paralarinizii alıp gidiyor 2 3 kişi prim yapmak için bunu kullaniyor.erzurunspor akan paralar şehre fabrika işsize iş olarak gelsin yazıktır