Spor Haber Girişi : 21 Şubat 2013 18:15

Snowboard şampiyonası hazırlıkları tam gaz

Snowboard şampiyonası hazırlıkları tam gaz
01-10 Mart 2013 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Dünya Gençler Snowboard şampiyonası için Erzurum GHSİM tarafından suni kar yağdırma sistemi ile hazırlanan pistte hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
Erzurumajans-01-10 Mart 2013 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Dünya Gençler Snowboard şampiyonası için Erzurum GHSİM tarafından suni kar yağdırma sistemi ile hazırlanan pistte hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan Erzurum şimdi de dünyanın snowboarcılarına ev sahipliği yapacak. 01-10 Mart 2013 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Gençler Dünya Snowboard Şampiyonası için geri sayım başlarken, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de suni kar yağdırma sistemi ile pisti özel olarak şampiyonaya hazırlıyor. Yaklaşık bir yıl önce Uluslar Arası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından Erzurum’a verilen ve Türkiye Kayak Federasyonu tarafından organize edilecek olan Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası için Erzurum’da hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, şampiyonaya bir çok ülkeden yüzlerce sporcunun katılması bekleniyor.

193 KAMYON KAR TAŞINDI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Snowboard Pisti’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Dedeman Otel’i yanındaki Snowboard Pisti’nde hummalı bir çalışma yapıyor. Suni kar yağdırma sistemi için İl Özel İdaresi göletinden 700 tanker su taşınırken, 193 kamyonda kar taşındı. Cuma günü gece saatlerine kadar da suni kar yağdırma sistemine aralıksız devam edilecek. Günlerdir 24 saat pisti hazırlamak için çalışan ekipler, hız kesmeden mesailerini devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün de snowbodard pistindeki çalışmaları Vali Yardımcısı Özgür Aslan ile birlikte incelediği ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.