Spor Haber Girişi : 18 Mart 2012 11:17

Snowboard Türkiye şampiyonası sona erdi

Snowboard Türkiye şampiyonası sona erdi
Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası düzenlenen madalya töreniyle sona erdi.
Erzurum Ajans-Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası düzenlenen madalya töreniyle sona erdi. Şampiyonada Genç Bayanlar kategorisinde 3’ncü olan Bursalı sporcu Cansu Melisa Yetişen, madalyasını almak için çıktığı kürsüde kaygan zeminin azizliğine uğrayarak, yere düşmesi ilginç görüntü oluşturdu.
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde önceki gün başlayan Snowboard Türkiye Kayak Şampiyonası paralel slalom yarışmaları ile sona erdi. Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kayak merkezlerinden birisi haline gelen Erzurum bir ulusal yarışmaya daha ev sahipliği yaptı.
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen ve iki gündür devam eden Snowboard Kayak Şampiyonası paralel slalom yarışları ile son buldu.
Güneşli ve açık havada gerçekleşen şampiyonada sporcular iyi bir derece elde etmek için ter döktü. 13 şehirden 98 sporcu; minikler, gençler ve büyükler kategorisinde yarıştı.
Yarışlar sonrasında Dedeman Otel önünde madalya töreni düzenlendi. Törende Genç Bayanlar kategorisinde 3’ncü olan Bursalı sporcu Cansu Melisa Yetişen, madalyasını almak için çıktığı kürsüde kaygan zeminin azizliğine uğrayarak, kalçasının üzerine yere düşerek ilginç görüntü oluşturdu.
Kazayı ucuz atlatan Bursalı sporcu Cansu Melisa Yetişen, “Tişörtle madalya almak için kürsüye çıktım. Herkes kürsüye düz taraftan çıkıyordu ben de değişiklik olsun diye tersten zıpladım. Bu sırada ayağım kayınca kürsüden düştüm, heyecan oldu.” dedi.
Yarışlarda 10’ncu kez şampiyonluk kazanan Çiçek Güney ise, “Bu şampiyona Erzurum’da çok güzel geçti. Kayak sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor” diye konuştu.
Öte yandan şampiyonada dereceye giren sporcular ise şöyle oldu:
”Büyük Bayanlar: 1. Çiçek Güney, 2. Gözde Ekinci, 3. Canset Bulut. Büyük Erkekler: 1. Mehmet Güney, 2. Meriç Dumlu, 3. Cihat Altınok. Genç Bayanlar: Ege Derman, Elif Ece Limon, Cansu Melisa Yetişen. Genç Erkekler: Hamza Polat, İbrahim Ali Güzeltan, Tanzer Pehlivan.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.