Erzurum Haber Girişi : 30 Mart 2016 19:15

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Karakaya oldu

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Karakaya oldu
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının bugün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Yücel Karakaya Erzurum Şoförlerinin yeni başkanı oldu.
Erzurumajans-Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının bugün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Yücel Karakaya Erzurum Şoförlerinin yeni başkanı oldu. 

Yönetim Kurulundan bir üyenin vefatı nedeniyle yedek üyelerden Vahit Taş'ın katılımıyla gerçekleştirilen son yönetim kurulu toplantısında oda başkanlığına Yücel Karakaya'nın getirilmesine karar verildi.

Başkan olduktan sonra ilk açıklamasını yapan Karakaya, "Uzun süredir askıda kalan şoför esnafının sorunların masamıza indirmek suretiyle birlik ve beraberlik içerisinde esnafımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Bundan sonraki süreçte hedefimiz başta milletvekillerimiz olmak üzere, valimiz ve belediye başkanlarımızla koordineli bir şekilde çalışmak ve sorunlarımıza çözüm aramak olacaktır." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.