Spor Haber Girişi : 03 Ekim 2012 12:30

Söğüt Macaristan'a uçtu

Söğüt Macaristan'a uçtu
Erzurumlu eskrimci Burak Söğüt ve Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de yapılacak olan Avrupa Curciet Yıldızlar Epe Müsabakası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Erzurum Ajans-Erzurumlu eskrimci Burak Söğüt ve Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de yapılacak olan Avrupa Curciet Yıldızlar Epe Müsabakası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de kılıç kuşanacak olan Erzurum Aziziye Koleji Spor Kulübü’nün sporcusu olan Burak Söğüt, yıldızlar kategorisinde mücadele edecek. Eskrim Genç Milli takımı antrenörü Mehmet Ali Dayanç yönetiminde maçlara çıkacak olan Söğüt, ülkemize madalya kazandırmak için rakipleri ile kıyasıya yarışacak. Aynı zamanda Genç Milli takım antrenörü olan Erzurum GHSİM Eskrim Antrenörü olan Mehmet Ali Dayanç, yarın başlayacak olan müsabakalara 193 sporcunun katılacağını ve zorlu rakiplerle karşılaşacak olan Burak Söğüt’e madalya için güvendiğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.