Spor Haber Girişi : 26 Haziran 2021 12:40

Sözeri, 'İstiyoruz' dedi

Sözeri, 'İstiyoruz' dedi
BB Erzurumspor, Süper Lige dönmek için büyük düşünüyor.

ERZURUM AJANS - Dadaşlar, Denizli’nin yıldızı Hugo Rodellaga ve Fenerbahçeli Papis Cisse’ye kanca attı. Transfer girişimlerini Teknik Patron Erkan Sözeri de doğruladı.

 

 

Spor Toto Süper Lige dramatik bir şekilde veda eden ve yeniden Süper Lige dönüş arzusunda olan Ömer Düzgün Başkanlığındaki BB Erzurumspor yıldız avına çıktı.

 

 

Denizlispor’dan Mustafa Yumlu ile prensip anlaşmasına varan ve Ege temsilcisi ile sözleşmesini fesheden Recep Niyaz ile ilgilenen Dadaşlar, şimdi de Horoz’un santrforu Hugo Rodellaga’ya kanca attı. Ege’nin diğer temsilcileri Altay ve Manisa FK’nın da talipli olduğu Kolombiyalı golcü için BB Erzurumspor’da devreye girdi. Teknik Patron Erkan Sözeri, “Hugo Rodellaga’yı istiyoruz” dedi.

 

 

Cisse de gündemde

 

 

BB Erzurumspor’un, Gaziantep FK’nın da ilgilendiği Fenerbahçeli Papis Cisse’ye de kanca attığı öğrenildi.

 

 

Aytemiz Alanyaspor formasıyla attığı gollerin ardından geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan tecrübeli yıldız. Sarı-lacivertlilerde beklenen performansı gösteremedi.

 

 

BB Erzurumspor’un çiçeği burnunda hocası Erkan Sözeri, Fenerbahçeli Cisse ile görüştüklerini açıkladı. Sözeri, Cisse ile birlikte Hugo Rodellaga’yı da istediklerinin altını çizdi.

 

 

Ömer Düzgün başkanlığında yeniden Süper Lige dönmeyi planlayan Mavi-beyazlılarda transfer içir ortaya atılan isimler taraftarlar arasında da heyecan uyandırdı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.