Spor Haber Girişi : 18 Aralık 2012 12:01

Spor Lisesi'nden örnek davranış

Spor Lisesi'nden örnek davranış
Erzurum GHSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği maçlarında dereceye giren okullara Erzurum Spor Lisesi öğrencileri tarafından ödül verildi.
Erzurumajans-Erzurum GHSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği maçlarında dereceye giren okullara Erzurum Spor Lisesi öğrencileri tarafından ödül verildi.

Erzurum’da eğitim anlamında örnek bir davranış yaşandı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği maçlarını izleyen Erzurum Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri ortaokullu öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Bu hareket büyük bir takdir topladı. Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Sedi Akarsu yönetiminde Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan maçları izleyen Spor Lisesi öğrencileri dereceye giren okullara hediye dağıtarak yıldız öğrencilerin gönlünü aldı. Spor Lisesi öğrencileri, “Müsabakalara ilginin fazla olması bizleri sevindirmiştir. Bizler çok maç oynayarak tecrübe kazanıyoruz. İnşallah Liselerde de şampiyon oluruz”dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.