Erzurum Haber Girişi : 18 Aralık 2012 11:49

Ailece fuhuş çetesi kurdular

Ailece fuhuş çetesi kurdular
Erzurum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda, bir çift ile kızlarının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.
Erzurumajans-Erzurum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda, bir çift ile kızlarının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Polisin çökerttiği fuhuş çetesi üyelerinin dul kadınları hedef seçtiği ortaya çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde birlikte yaşayan bir çiftin öz kızları ile eşinden ayrılmış bazı dul kadınlara fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Yunus Emre Mahallesi'nde üç ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda M.Ö. ile imam nikahı ile yaşadığı A.F. çiftinin kızları C.Ö. ile T.Ö. ve dul kadın olduğu bildirilen S.D. gözaltına alındı. Evlerde ve zanlıların üzerinde yapılan aramada, bazı müşterilerin isim ve telefon numaralarının bulunduğu telefon fihristi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan zanlılardan M.Ö. ve A.F.'nin kızları C.Ö. ile birlikte çevrelerinde eşlerinden boşanmış bazı kadınlara vaatlerde bulunarak fuhuş yaptırdıkları öğrenildi. Gözaltına alınanlardan T.Ö. ve S.D.'nin de fuhuş çetesine üye olmak, fuhşa aracılık ve teşvik suçları işledikleri belirlendi. Emniyette ifadesi alınan zanlılardan C.Ö. serbest bırakılırken, M.Ö., A.F., T.Ö. ve S.D., “örgütlü şekilde fuhşa aracılık etmek, yer temini ve teşvik etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi. M.Ö. ve A.F. tutuklandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.