Spor Haber Girişi : 11 Haziran 2014 18:22

Spor Toto Teşkilatı'na haciz şoku

Spor Toto Teşkilatı'na haciz şoku
Bir yılı aşkın süredir piyasaya olan borçlarını ödemeyen Buz Hokeyi Federasyonu hakkında alacaklı firmalar tarafından başlatılan haciz işlemleri Spor Toto Teşkilatı'na yansıdı.
Erzurumajans-Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun borçları Spor Toto Teşkilatı'nı sıkıntıya soktu. Yaklaşık 14 aydır borçlu olduğu firmalara ödeme yapamayan federasyona yönelik  başlatılan haciz işlemleri spor kamuoyunda şok etkisi yaptı.

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman, sorunun Spor Toto'dan kaynaklandığını açıkladı. Başkan Duman, kendilerine ayrılan 750 bin TL'lik bütçenin kurum tarafından zamanında ödenmediği için federasyonun da  borçlarını ödeyemediğini belirtti.

Federasyonun avukatları ise borçlarını ödeyememe nedenlerinin Spor Toto Teşkilatı'ndan kaynaklandığını vurgulayarak, kurumun taahhütlerini yerine getirmemesinden  dolayı yüklenici firmanın haciz işlemini federasyona borçlu bulunan  Spor Toto Teşkilatı'na yansıtmaları zaruretinin doğurduğunu anlattılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Türkiye'nin  en önemli  kuruluşlarının başında yer alan Spor Toto Teşkilatı'nın bu şok hacizler karşısında her hangi bir açıklama ve gerekli ödemeleri yapmaması ise spor camiası ve alacaklı firmalar tarafından tepkiyle karşılandı. (Kaynak:Seviyeli Haber.com)


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.