Spor Haber Girişi : 22 Nisan 2013 16:29

Spor yaptılar tek galibi dostluk oldu

Spor yaptılar tek galibi dostluk oldu
Erzurum Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yeni bir projesine ev sahipliği yaptı.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yeni bir projesine ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu iş birliğiyle yürütülen 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' projesi kapsamında Spor TIR'ı Erzurum'a geldi. Hava Muhalefeti nedeniyle Spor TIR'ı Yakutiye Spor Salonu'nda karargah kurdu. Spor etkinlikleri Spor Salonunda yapıldı. Spor TIR'ı sayesinde dün Erzurum'da yüzlerce çocuk gönlünce eğlendi ve spor yaptı. Şapka ve ti-şhört hediye edilen minikler salonda büyük bir coşku yaşadı. Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Aslan, Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, şube müdürleri Bülent Tilkidöğen ve Köksal Kaçmaz'ın da katıldığı etkinlikte öğrenciler futbol ve basketbol oynayarak, diğer spor branşlarında da gösteri yaptı.

GANGNAM STAYL DANSI TAVAN YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor TIR'ı spor etkinliklerinde minik öğrenciler özellikle Gangnam Stayl Şarşısı eşliğinde coştu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi Erzurum Barlarından bir örnek sundu. Spor TIR'ı proje Koordinatörü Doğan Ekinci, hava Muhalefeti nedeniyle Spor TIR'ını açamadıklarını ve etkinlikleri Spor Salonu'nda yaptıklarını belirterek, "Burada öğrenciler gönüllerince futbol ve basketbol oynuyor. Ayrıca karateciler ve diğer sporcularda gösteri yapıyor. Çok güzel bir etkinlik oldu" dedi. Proje kapsamında spor yapmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, herkesin spor yapması gerektiğini vurgulayarak, sporun hem dostluğu geliştirdiğini, hem de sağlık noktasında önemli olduğunu söyledi. Proje Koordinatörü Doğan Ekinci, "Buradaki gençlerimizi spora teşvik ettirmek, onlara bolca spor yaptırmak. Çünkü spor yapan insanların sağlıklı, daha zinde olduklarını hepimiz biliyoruz" diye konuştu.

ASLAN BU TÜR PROJELER ÇOK ÖNEMLİ


Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Aslan'da düzenlenen açılış töreninde bir konuşma yaptı. Aslan, gençlerin birbirleri ile kaynaşması ve daha çok spor yapması için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Aslan, "Bu etkinliğe katılan tüm öğrencileri, öğretmenleri ve antrenörleri kutluyorum. Gerçekten çok güzel bir gün yaşıyoruz. Gençlerin mutluluğuna ortak olmak bizleri sevindirdi"dedi. Vali Yardımcısı Özgür Aslan, GHSİM Müdürü Fatih Çintimar ve diğer yetkililer daha sonra basket atışı yaptı. Çocuklar gün boyu spor yapmanın mutluluğunu yaşadı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.