Erzurum Haber Girişi : 28 Ekim 2012 17:30

Sporcu eğitim merkezi göz kamaştırıyor

Sporcu eğitim merkezi göz kamaştırıyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi baştan ayağa yenilendi.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi baştan ayağa yenilendi. 45 öğrencinin yatılı olarak eğitim gördüğü sporcu eğitim merkezi görüntüsü ile göz kamaştırıyor.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Sporcu Eğitim Merkezi, görünümü ile beş yıldızlı oteli andırıyor. Atletizm, Kayak ve Güreş branşlarında hizmet veren ve 45 öğrencinin yatılı iki öğrencinin de gündüzlü olarak eğitim gördüğü sporcu eğitim merkezi görünümü ile beş yıldızlı otelleri andırıyor.

Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Yakup Çiltaş, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç başta olmak üzere Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri sonucu sporcu eğitim merkezini baştan ayağa yenilediklerini ve binanın iç tefrişatını yenilediklerini söyledi. Sporcu eğitim Merkezi Müdürü Yakup Çiltaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri ile Sporcu Eğitim Merkezi’nde öğrencilere yönelik hizmet veren etüt salonuna madorn görünümlü bir hale getirdiklerini ve sporculara kütüphane oluşturdukları belirterek, öğrencilerin kendilerine özel terliklerinden tutunda, askıya kadar her şeyi yenileyerek, sporcuların hizmetine sunduklarını söyledi. Üç belletmenin görev yaptığı sporcu eğitim merkezi’nde öğrencilerin huzurlu bir ortamda ders çalışarak, ödev yaptıklarının altını çizen Çiltaş, “Sporcu Eğitim Merkezimizde kalan öğrencilerimiz, burada olmaktan son derece mutlular. Bizlerde burada görev yapanlar olarak sporcularımızın hem yaptıkları spor branşlarında hem de derslerinde başarılı olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Sporcuların üçer kişilik odalarda kaldıklarını ve odaların tüm tefrişatını yenilediklerini belirten Çiltaş, güreçlerin daha önce antrenman yaptıkları güreş salonunu ve minderlerini yenilediklerini ifade etti. Yakup Çiltaş, “Sporcularımızın daha güzel bir artamda idman yapması için güreş salonunu yeniledik” dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da, sporcu eğitim merkezinde kalan öğrencilerin her türlü eğitim ve konaklama ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, “Burada atletizm, güreş ve kayak branşlarında spor yapan öğrencilerimizin başarılı olması için büyük çaba sar ediyoruz. Olimpik bir şehir olmamız nedeniyle de geleceğin milli sporcularını sporcu eğitim merkezinden ve kulüplerimizden yetiştirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Burada özveride bulunan tesis müdürümüz Yakup Çiltaş ve diğer personelimizi kutluyorum” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.