Spor Haber Girişi : 22 Mayıs 2012 13:30

Taekwando kemer sınavı ve gösterisi

Taekwando kemer sınavı ve gösterisi
Erzurum’un Oltu İlçesi’nde tekvando kemer sınavı yapılacak. Tekvando Antrenörü Sıtkı Toksoy 27 Mayıs Pazar günü yapılacak olan kemer sınavı ve gösterilere tüm Oltuluları davet etti.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Oltu İlçesi’nde tekvando kemer sınavı yapılacak. Tekvando Antrenörü Sıtkı Toksoy 27 Mayıs Pazar günü yapılacak olan kemer sınavı ve gösterilere tüm Oltuluları davet etti.
2004 Yılından bu yana İlçe faaliyet gösteren Tekvando Sporunın artık iyice yerleşmeye ve kurumsallaşmaya başladığını dile getiren Toksoy, “Başladığı ilk günlerde minik ve yıldız kategorilerinde birer çocuk olan sporcularımız, bugün itibariyle birer spor sevdalısı olarak kendilerini daha çok geliştirmeye çaba gösteriyorlar. İlçemizde düzenlenen çeşitli sportif etkinliklere katılmaları halkımızın dikkatini çekmektedir” dedi.
Tekvando Antrenörü Sıtkı Toksoy, Tekvando’nun sevgi, saygı ve disipline dayalı bir spor dalı olduğunu belirterek, “Bu spora gönül veren tüm sporcularımı ve ailelerini candan kutluyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
27 Mayıs 2012 Pazar günü saat 10:30’da İlçe Şehir Stadı’nda Taekwondo Kemer Sınavı ve Gösterisi yapacaklarını söyleyen Sıtkı Toksoy, “Tüm çocuklarımızı spor saha ve salonumuza davet ediyoruz” dedi.
Taekwondo Kursları’nın ücretsiz olarak tüm Oltu halkına sunulduğunu da hatırlatan Toksoy, “İlçemizde böyle nimetler varken yararlanmaya çalışmalıyız. Fırsatları çok iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.