Spor Haber Girişi : 03 Temmuz 2012 12:00

Taekwondo da heyecan bitti

Taekwondo da heyecan bitti
Erzurum'da devam eden 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında Taekvondo müsabakaları sona erdi.
Erzurum Ajans-Erzurum'da devam eden 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında Taekvondo müsabakaları sona erdi.
Erzurum’un ev sahipliğini yaptığı 7. GAP Yaz Spor Oyunlarında taekvondo şampiyonası sona erdi. Hilalkent Lisesi Spor Salonu’nda yapılan ve iki gün süren Taekwondo müsabakalarının ilk gününde karşılaşmaları Vali Yardımcısı Özgür Aslan, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Taekwondo İl Temsilcisi Kemal Yıldıran ile diğer davetliler izledi. İlk gün müsabakalarının ardından dünde final karşılaşmaları yapıldı. Yapılan müsabakaların ardından erkeklerde takım halinde Gaziantep birinci olurken, Erzincan ikinci Erzurum ise üçüncü oldu. Kızlarda Gaziantep yine takım halinde birincilik kupasının sahibi olurken, Malatya ikinci, Erzurum ise üçüncü oldu. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceğe giren takımları kupaları ile ilk üçte yer alan sporcuların madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Spor Genel Müdürlüğü Sportif Faaliyetleri Dairesi Başkan Vekili Hayrullah Ozan Çetiner, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları Koordinatörü Kubilay Tunç ile diğer davetliler tarafından verildi.

TÜRKİYE TAEKWONDODA DÜNYA ZİRVESİNDE

Türkiye Taewondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Türk taekwondosunun dünya zirvesine çıktığını belirterek, “Biz çok şanslı bir federasyonuz, çok yetenekli ve başarılı sporculara sahibiz. Olimpiyatlara katılan sporcularımızın da kürsüye çıkacağına inanıyoruz” dedi. Erzurum’un GAP oyunlarına ev sahipliği yapmasının da gurur verici olduğunu belirten Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı da başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Şahin, Vali Yardımcısı Özgür Aslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a plaket verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.