Spor Haber Girişi : 11 Ağustos 2023 11:37

Taklacı Neftçi'de

Taklacı Neftçi'de
Erzurumspor'da geçtiğimiz sezon son haftalarda gözden düşen ve ligin sonunu beklemeden takımdan ayrılan Aaron Samuel Olanare, Azerbaycan temsilcilerinden Bakü Neftçi ile anlaştı.

Erzurumspor’da geçtiğimiz sezon son haftalarda gözden düşen ve ligin sonunu beklemeden takımdan ayrılan Aaron Samuel Olanare, Azerbaycan temsilcilerinden Bakü Neftçi ile anlaştı.

 

 

Erzurumspor’da geçen sezon ligin sonunu beklemeden takımdan ayrılan Aaron Samuel Olanare’nin yeni adresi belli oldu. Nijeryalı forvet dost ve kardeş ülke Azerbaycan Premier Lig takımlarından Netftçi’nin yolunu tuttu. 29 yaşındaki golcü, Neftçi’ye imza attı.

 

Kutlu şans vermemişti

 

Geçtiğimiz sezon son haftalarda Teknik Patron Hakan Kutlu’dan forma şansı bulamayan Nijeryalı oyucu ligin sonunu beklemeden mukavelesini tek taraflı olarak feshederek Erzurumspor’dan ayrılmıştı.

 

İki sezonda 13 gol

 

Erzurumspor formasını iki sezona yakın terleten ve 25 numaralı formayı tercih eden 29 yaşındaki forvet oyuncusu Aaron Samuel Olanare, iki sezonda Mavi-beyazlı formayı toplam 56 kez giydi. Olanare, bu süreçte Dadaşlara 13 gol 5 asistlik katkı sağladı. Nijeryalı futbolcu 1 kez kırmızı kart görürken, 12 de sarı kart gördü. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.